Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] - Propozycje Autorskie pluginy Bukkit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I po co taki temat? Po to, żeby banda gimnazjalistów z MPC zaczęła nabijać posty typu "gildie"? Nie dzięki.

Ale jak już jest - zapisywanie wybranego terenu do pliku - nie, nie chcę WorldEdit'a (i tak tego nie napiszesz </3).

Opublikowano

Ja bym chciał szczerze na Gidlie. Cuboidy, system sojuszy, Nick-Zielony Wlasna Gildia, Czerwony- Wróg, Niebieski- Sojusz,Gildia za itemy, Budowanie po 1minucie po zniszczeniu przez tnt terenu cuba. Pozdrawiam ;)

@Edit: Zobaczymy czy podejmiesz się wyzwania :D

Gram w gry.

Opublikowano

I po co taki temat? Po to, żeby banda gimnazjalistów z MPC zaczęła nabijać posty typu "gildie"? Nie dzięki.

Ale jak już jest - zapisywanie wybranego terenu do pliku - nie, nie chcę WorldEdit'a (i tak tego nie napiszesz </3).

meh...

Plugin RPG, klasy postaci, skille, efekty skilly wykonane z różnych particles. Skille spawnujące moby która się wrogo nastawione do innych mobów i posiadają zdolności dodatkowe.

System itmków i nowych paramterów, jak np szansa an krytyka

Podobnie ze zbrojkami, system sojuszy, grup, dzielenia expa, zaawansowany system levelowania.

Rozbudowany system wierzchowców, w tym możliwość jazdy na kurczkaku i innych mobach/potworach

I to wszystko napisane jako porządny kod by można bylo dodawać nowe zbroje i bronie jak i nowe parametry bez żadnych utrudnień.

:> 

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...