Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Autopickup v1.4

Adis25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobrałem wyżej wymienionego bota i gram na dragonmt2 i nie wiem jakie ip wpisać i jak to wypełnić wszystko i jakiś błąd wywala.

Opublikowano

znalałem sobie ip i wszystko ogl błąd był od anty wirka ale teraz gdy ustawie szystko tak jak trzeba góre i dół wywala mi takie czarne okienko i robie tak jak na filmie a gdy wchodz e do gry to nic nie robi.

Opublikowano

W modzie 2011SF jest już dodany DragonMT2 więc nie ma potrzeby tworzenia nowego serverinfo w tym programie, jedynie musisz wybrać w "Wybierz widoczne itemy" te które chcesz widzieć następnie "Utwórz Listę", w folderze mod zmieniasz nazwy 2 plików item_bot na item_dragon < chyba że to już wiesz?

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

próbowałem ale mam pytanie bo zrobiłem sobie osobny folder gdzi ejest hack a na filmie pokazane jest ż ema być zgrany do camermoda a na dragonmt2 chyba nie ma bo nie widziałem takiego foldera 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...