Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TF2-pytanie co do dropu

wafelek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hello again mam pytanie co do dropu w tf2 chodzi o F2P oraz Premium...jako F2P miałem max 12 itemów na tydzień(tak wiem że reset o północy z środy na czwartek:) ) teraz jako premium dropnęło mi nawet 19-20...;_; niestety nie mam dowodów ale nie kłamię gdyż wiem jakie są konsekwencje okłamując ludzi;) (no chyba że chodzi o wrogów^_^) ale też i co kilka tygodni przerwy od tf2 dropi mi max 12...potem znowu więcej niż 12 ;/ nie wiem ocb. gdyż miałem baaaardzo długą przerwę od tej gry:)...

Opublikowano

hello again mam pytanie co do dropu w tf2 chodzi o F2P oraz Premium...jako F2P miałem max 12 itemów na tydzień(tak wiem że reset o północy z środy na czwartek:) ) teraz jako premium dropnęło mi nawet 19-20...;_; niestety nie mam dowodów ale nie kłamię gdyż wiem jakie są konsekwencje okłamując ludzi;) (no chyba że chodzi o wrogów^_^) ale też i co kilka tygodni przerwy od tf2 dropi mi max 12...potem znowu więcej niż 12 ;/ nie wiem ocb. gdyż miałem baaaardzo długą przerwę od tej gry:)...

Limity z dwóch tygodni się dodają, czyli jak nie będziesz grał z 3 miesiące, masz tak jakby 2 limity do wykorzystania teraz.

Opublikowano

a jeżeli np. w poprzednim tygodniu wykorzystałem ten limit 12 itemów i teraz mi przed chwilą właśnie dropnął kolejny item(13 item w tym tygodniu od czwartku) to jak mam to rozumieć?? tak jak up??:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...