Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

po co?

Horpun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lódzie wescie do szkoly pujdźcie a nie w to gracie przeciesz wy czas tracicie dajcie sobie jusz z tym spokuj po co wy w to wogole gracie w to sie grac nie oplaca bo nawet na allegro tego sie nie da sprzedac bo podatki mamy za wysokie wiec po co tracic czas na te gre jak nic z tego nie dostaniecie pszeciesz to kompletnie bez sensu takie bieganie w kulko z norzem i borniom lepiej zajrzec do ksionzeg i sie czegos porzytecznego nauczyc np histrorii z kad moszna sie czegos ciekawego dowiedziec co kiedys tam bylo no wiecie o co chodzi a takie marnowanie czasu nie ma najmniejszego sensu bo to jest nudne i nieporzyteczne serio mowie po co wam to wescie mi powiedzcie a widzicie nie macie nawet argumentuf rzeby tej gry bronic tak jak myslalem pszestaliscie logicznie myslec bo w glowie wam tylko cs i siwat wyrtualny dlatego blagam was zrupcie cos porzytecznego i pouczcie sie troche jusz niedlugo wakacje wiec nie rupcie sobie niepotszebych loduf na koniec rokó szkolengo 

elo

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

2/10 ile masz lat od 5 do 10?

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...