Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z brązu do ?

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powstawiam wam tu pro elo mecze do golda, szczególnie z takim typem jak teraz.

1. Mecz

Ahh ten epicki yasuo, przegrał mida z nidą i zaczął feedować spamując "i don`t care" "omg i don`t care", a chuj mu w dupę care...

Evelyn, focus najlepszy na świecie, bo czemu by tu nie bić dariusa, feedując go przy okazji

Corki, po mimo nie najlepszych stat, nic do niego nie mam.

Annie, 4 razy pod rząd wbiła się 1 na 5 pisząc "omg my bad"

Odechciało mi się grać reszty z powodu takich pojebów, co serię takich miewam.

55029434941567712335.png

2 Mecz

Straciłem tower na topie, to Ryze na mnie cisnął, bo lepiej jest nafeedować niż stracić towera.

Leona chodziła solo na adc i Midlinera bo chciała kila.

Ryze gold 1, dywizja zobowiązuje jak widać 80farmy w 20min, to ja outfarmiony miałem więcej. [na kayle]

63753032654532397611.png

3 Mecz

Ujmę to tak, That jinx... była 0/8, przeciwnicy zaczęli się bawić

69263325861575739629.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie warto się przejmować jednym meczem wciąż masz spore szanse na golda :)

Jak widać w 1 meczu nie wszystko sie da wygrac choc zagrałeś dobrze *najlepiej w swoim teamie*

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie warto się przejmować jednym meczem wciąż masz spore szanse na golda :)

Jak widać w 1 meczu nie wszystko sie da wygrac choc zagrałeś dobrze *najlepiej w swoim teamie*

To może inaczej, bosko teraz nie zagrałem, ale dojebała mnie leona i Ryze [premade] Ryze gold 1

63753032654532397611.png

Opublikowano

Tak już jest w lolu ;dd Flamerzy, trolle, afki, jednak są też pozytywni i ogarnięci gracze.

Nadal masz szanse na wygranie 3 meczy pod rząd, powodzenia.

Opublikowano

Tak już jest w lolu ;dd Flamerzy, trolle, afki, jednak są też pozytywni i ogarnięci gracze.

Nadal masz szanse na wygranie 3 meczy pod rząd, powodzenia.

Dzięki, i wiem, ale patrz, przed serią wygrałem 7 pod rząd, a teraz nic się nie da.

Ani 1 trolla nie było, a teraz co ;/

Opublikowano

ja mam to samo, do 100 punktów w miarę ogarnięty team, przyjdzie promo spierdoliny wchodzą.

ale w końcu trafiłem na ziomka, który ma tak samo jak ja, ja mam takie spierdoliny w teamie jakoś 3 razy pod rząd w meczach, a potem 1 win :D

Opublikowano

Dzięki, i wiem, ale patrz, przed serią wygrałem 7 pod rząd, a teraz nic się nie da.

Ani 1 trolla nie było, a teraz co ;/

NIe zrażaj się kolega z klasy za 7 podejściem weszedł do golda :)

Pozostaje grać jaxem idzie to wybic ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

ja mam to samo, do 100 punktów w miarę ogarnięty team, przyjdzie promo spierdoliny wchodzą.

ale w końcu trafiłem na ziomka, który ma tak samo jak ja, ja mam takie spierdoliny w teamie jakoś 3 razy pod rząd w meczach, a potem 1 win :D

Wcale nie mam tak samo jak ty, jak to było 3 lose i win po serii ?

41223404177808943538.png

Opublikowano

tak samo,

3 lost ze spierdolinami a potem 1 win, choć czasami zdarza się tez 4 - 5 lost z spierdolinami, ale tylko max 2 winy :D

btw. ty masz promo do golda, czyli jesteś w silverze a pomyśl że jak wejdziesz do tego golda to większe ciapy tam grają, nic tylko płakać.

Opublikowano

nie przejmuj się, ja wczoraj gragas na midzie 1:11, a dzisiaj 2 polaczkow na bocie którzy napisali w 1 minucie, ze 'cały polaks team surr 20' oczywiście botlane 0:15.

tak samo gra sprzed chwili kolega z duo zamienil sie miał iść adc ale polaczek chcial adc wiec oddal mu jungle, oczywiście adc 0:8, support 1:6. 

wkurwia mnie to juz tez.

Opublikowano

nic tylko ich rozkurwić. powodzenia.

A dziękuje, dziękuje

Kolejny mecz

85740068614280469592.png

Szczerze to źle nie było szkoda, że focus leona, a tylko ja wbiegałem w dravena.

Shaco platyna V... 

Bywalec
Opublikowano

Widzę, że trafiasz na same perełki. Też tak miałem/mam. Polecam Ci grać tylko i wyłącznie z jakimś znajomym, który ogarnia.

Opublikowano

Widzę, że trafiasz na same perełki. Też tak miałem/mam. Polecam Ci grać tylko i wyłącznie z jakimś znajomym, który ogarnia.

Wlasnie ze system duo bywa i gorszym wyborem niz soloQ.

Polecam Ci grac takimi postaciami ktorymi bedziesz mogl duzo roamowac i pomagac bobom na pozostalych liniach.

Opublikowano

Grałem i on też nafeedował xD, on grał vayne na moim koncie.

Chciałem se wukongiem grać [1 raz ogólnie]69790952370619139560.png

Opublikowano

Znów na koncie kolegi, on grał na moim na suppie [annie]

36224502669063668052.png

Wukongiem spokojnie się wybijesz do Golda, jak ja przykładowo Yasuo :)

Opublikowano

22872967998070523357.png
Syndra afk, a ta jebana ashe cały mecz pisała "omg gg" "surr at 20" "i don`t care" "i go afk" no kurwa KALI JEŚĆ KALI PIĆ, może coś bardziej kreatywnego by napisała.
Byłem 0/0, ale jak bili już inhiby to nie szło nie paść..

Sona afk przez 15min, ale to nic, oddawałem kille, sona poszła w AP więc jej też, źle nie było.
28831894713670964257.png

2 razy zabił mnie taric, jebany stun.

Combo było epickie, wbił się J4 dał ulti, wbiła orianna dała ulta, i ja podrzuciłem :D

19783464159132512422.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...