Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ashion.pl

Savien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytając wasze wypowiedzi nie sądze abyście skupiali się na prezentacji.

@up kto ty? ;)

Nie pamiętasz konfy na gg?

Btw. Serio... Exone?

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Serwer przyjemny dla oka .

Bardzo ładna prezentacja , nie doczytałem kiedy start?

11 kwietnia br.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Przecież to jest perfidny gotowiec, zero jakich kolwiek edycji, poprawek.

Nic specjalnego. 

Opublikowano

Przecież to jest perfidny gotowiec, zero jakich kolwiek edycji, poprawek.

Nic specjalnego. 

Skoro jesteś taki mądry, Spróbuj samemu zrobić serwer..

Żeby nie robić OffTopicu zapytam się o jedną rzecz. Jak będzie z expem? I czy serwer ma coś wspólnego ze stroną ashion.pl? (Wpiszcie sobie Ashion.pl i wyskoczy stronka możliwe serwera).

Opublikowano

Tak to jest nasza strona. Hejterzy byli, sa i beda hejterami. Zapewniam ze serwer nie bedzie kolejnym nie wypalem. W serwer wkladamy cos wiecej niz tylko czas ;) Tak jak wspomnialem reszte prezentacji uzupelnie wiec spokojnie dowiecie sie o wszystkim. Jest jeszcze wiele co moze was zaskoczyc. ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Tak to jest nasza strona. Hejterzy byli, sa i beda hejterami. Zapewniam ze serwer nie bedzie kolejnym nie wypalem. W serwer wkladamy cos wiecej niz tylko czas ;) Tak jak wspomnialem reszte prezentacji uzupelnie wiec spokojnie dowiecie sie o wszystkim. Jest jeszcze wiele co moze was zaskoczyc. ;)

Już się doczekać nie mogę. A czy przed startem lub kilka dni później będzie wiadomo co gdzie dropi? i czy będzie wyzerowany ranking.

Opublikowano

Już się doczekać nie mogę. A czy przed startem lub kilka dni później będzie wiadomo co gdzie dropi? i czy będzie wyzerowany ranking.

Zapowiedź to zapowiedź. To co ważniejsze uzupełnię. Co do dropu na pewno pojawi się w prezentacji. Prezentacja 8-9kwietnia.

Co do rankingu nie rozumiem?

r3ePj8E.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie wiem co to znaczy zapowiedź to niech wpisze w google. To info dla gimbusów

Co do serwera to wydaje się fajny i ciekawy , czekam na oficjalną prezentację :)

Opublikowano

Zapowiedź to zapowiedź. To co ważniejsze uzupełnię. Co do dropu na pewno pojawi się w prezentacji. Prezentacja 8-9kwietnia.

Co do rankingu nie rozumiem?

Chodzi mi o to że na stronie Ashion.pl Są osoby z 250 poziomem.  i czy będzie on wyzerowany.

Opublikowano

Chodzi mi o to że na stronie Ashion.pl Są osoby z 250 poziomem.  i czy będzie on wyzerowany.

Tak, to jest tylko testowa baza.

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...