Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ashion.pl

Savien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer dopracowany, administratorowi zależy na serwerze.

Dobra administracja

Zachęcam do grania ;) 

Opublikowano

Up:: prezentacji nie ma nawet w 10%, a ty mówisz że dopracowany...

Czekam na resztę.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Zbrojki mi sie podobają a najbardziej 2 ostatnie, wypowiem sie wiecej jak uzupelnisz cala prezentacje.

Opublikowano

Podobają mi się zbrojki, Krwawa i złota. Praktycznie na każdym serwerze można je spotkać tylko pod innymi nazwami.

Szmaragdowa Jak zwyczajnie standardowo podobnie jak PL.

Rycerska. Wiele serwerów je ma Ale pod innymi nazwami takimi jak Me***.pl

Krwista Zbroja - Praktycznie na każdym serwerze pod nazwą Krwawa Zbroja, Czerwona Zbroja, Zbroja Krwi Anioła itp.

Złota zbroja -                                                                   -||-   Pod nazwą Złota zbroja.

Zbroja mistrza -                                -||- Stara zbroja przekonwertowana z WoW'a do Metina. Ma ją większość serwerów

Zbroja Ashion - Gdzieś ją widziałem, Najwidoczniej będzie miała zmienione bonusy, i nazwe. Ale dosyć hejtowania tego serwera, zapowiada się nawet całkiem całkiem. start wywalony w przyszłość. ale cóż trzeba czekać :P. SS Mieczy ? Jakie bonusy ?  SS Handlarzy? Troszkę mało, ale skromnie :). Zagram, Oczekuję startu serwera.

@down - Jak to nie widziałeś? Szmaragdowa (Zbroja z Nieb. Stali) Jest dostepna na PL'u I wielu innych starych serwerach, A ta cała rycerska, na nowiutkich serwerach Medium, Trzeba wejść. i się porozglądać. Widziałem rycerską i może większość z was na Me***2.pl

Opublikowano

Podobają mi się zbrojki, Krwawa i złota. Praktycznie na każdym serwerze można je spotkać tylko pod innymi nazwami.

Szmaragdowa Jak zwyczajnie standardowo podobnie jak PL.

Rycerska. Wiele serwerów je ma Ale pod innymi nazwami takimi jak Me***.pl

Rozglądałem się po serwerach i na tą chwilę nie ma wielu serwerów z tymi zbrojkami. Postanowiłem je dodać tutaj żeby było coś nowego ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Dobra administracja

Zachęcam do grania ;)

Ghm... dobra administracja?

Znasz ją osobiście czy kolejne multi-konto , admin czy kolega?

Prezentacja jest uzupełniana co widać a ty już walisz komenty jakby to był serwer roku ...

90858227232114326580.png

Opublikowano

Ghm... dobra administracja?

Znasz ją osobiście czy kolejne multi-konto , admin czy kolega?

Prezentacja jest uzupełniana co widać a ty już walisz komenty jakby to był serwer roku ...

Nie jestem odpowiedzialny za wypowiedzi innych użytkowników.

Prezentacja w pełni zostanie uzupełniona do tygodnia.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Dobra administracja

Zachęcam do grania ;)

Dopracowany?? SS zbroi dwa  SS weryfikacji z serwera reszte można zrobić Kopiuj - wklej

Zapowiedz bardzo bardzo słaba, mało opisane/ pokazane. obecnie nawet nie zachęca do sledzenia teamatu i gry.

Opublikowano

Dopracowany?? SS zbroi dwa  SS weryfikacji z serwera reszte można zrobić Kopiuj - wklej

Zapowiedz bardzo bardzo słaba, mało opisane/ pokazane. obecnie nawet nie zachęca do sledzenia teamatu i gry.

Czytałeś może całą prezentację? Bo najwidoczniej przejrzałeś tylko obrazki i skończyłeś na idiotycznym komentarzu Czytaj to :

,,PREZENTACJA BĘDZIE NA BIEŻĄCO UZUPEŁNIANA!"

Opublikowano

jak ja nie lubię tej czcionki w metinie ... ;D

Na serwer może zawitam wypowiem się dokładniej jak zobaczę finalną wersję zapowiedzi

rmoiyq.png

Opublikowano

Czytałeś może całą prezentację? Bo najwidoczniej przejrzałeś tylko obrazki i skończyłeś na idiotycznym komentarzu Czytaj to :

,,PREZENTACJA BĘDZIE NA BIEŻĄCO UZUPEŁNIANA!"

Przeczytałem :)

Jeśli jest " Dopracowany" czego zrobili skromną zapowiedz? ? po co później UZUPEŁNIAĆ ?

mogą uzupełnić zmiany itp. a jak jest aż tak "Cały serwer jest dopracowany jak żaden inny." z tego co widze to nie wiedze tych Dopracowań, w kilku prezentacjach/ zapowiedziach widziałem to samo. OK dwie zbroje Krwawa i złota nie widziałem. po za tym Szału nie ma dup* nie urywa zapowiedź.

Opublikowano

Prezentacja w miarę ładna,ludzie przecież grafika też jest piękna.

Nie rozumiem waszych opini,zbroje są,mapki są  a PREZENTACJA BĘDZIE UZUPEŁNIANA.

PZDR

Opublikowano

Serwer polecam, profesjonalna administracja i pełne zaangażowanie w projekt! :) Miałem okazje wiele raze z nimi rozmawiać bardzo ciekawe osoby, polecam!! :)

Opublikowano

Patrząc na swoją prezentację dalej śmiesz twierdzić, że moje serwery to gówno?

@Top

Nic nowego ani ciekawego tutaj nie widzę.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Szczerze zbrojki bardzo stare xD no może prócz tej czarnej stalki którą widziałem na wielu stronach "zagranicznych" no ale serwer na ten moment mogę polecić i poczekam na uzupełnioną prezentację :)  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...