Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dropić?

gie12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie. Mianowicie niedługo kupuje rękawice złodzieja. No ale nie wiem co z nią zrobić mam surkę WP 43 lv skille czarowane m4 zbrojka m3. Bojowiec oczywiście jest.  Eq i tu problem słabe (srebrna +9, zbrojka na 18 +8 1500pż +30 wartosc ataku, bojowa tarcza +9, fms +6 25 sr z kd +3 o reszcie szkoda pisać) 
Staty to wiadomo 2 inta 1 pż.

Opublikowano

Po zakupie rękawicy możesz udać się na pustynie w poszukiwaniu metków 40-45, bądź na BO za metkami 45.

powinieneś dać radę, ale będziesz musiał trochę resp zbijać. W tej sytuacji pomocny może okazać się buff, warto o tym pomyśleć. ;-)

Opublikowano

Ale czy na tym lv będzie lecieć z każdego metka ku i kd? Jakaś szansa na kamola czy raczej znikoma? Testowałem już i bez rękawicy trochę lipa co 4 metki ku. -,- Metin Duszy to nie problem a u cienia musze respa każdego bić i potować dużo a drop nie powala. 

Opublikowano

Ale czy na tym lv będzie lecieć z każdego metka ku i kd? Jakaś szansa na kamola czy raczej znikoma? Testowałem już i bez rękawicy trochę lipa co 4 metki ku. -,- Metin Duszy to nie problem a u cienia musze respa każdego bić i potować dużo a drop nie powala. 

Uwierz mi, że drop z rękawicą będzie wyglądać znacznie lepiej. Co do kamyka to jak najbardziej możesz go dropnąć z metka cienia i wyżej. Z rękawicą szansa na wydropienie będzie znacznie większa. Nie zniechęcaj się zbytnio jak nie dropniesz kamyka po ubiciu np. 20 metinów, gdyż z tych metinów naprawdę rzadko dropią, więc skup się na dropieniu ku i kd. Czasem może Ci jeszcze dropnąć ogon węża + z wężowych łuczników i już masz kolejny zarobek. :)

Opublikowano

Taki ogonek orientacyjnie ile może być wart? ;) A jeszcze jedno wiadomo, że z Metka Duszy respią się czarne orki jest jakaś szansa na dropnięcie zęba co 2-3 metki? 

Opublikowano

Taki ogonek orientacyjnie ile może być wart? ;) A jeszcze jedno wiadomo, że z Metka Duszy respią się czarne orki jest jakaś szansa na dropnięcie zęba co 2-3 metki? 

Cena ogonka zależy od serwera. Co do dropu zęba to zależy od szczęścia, ale na kilka metków z rękawicą na pewno jakiś poleci.

Opublikowano

Chodzi o Wetar. Jak myślisz cena tego waha się w granicach 1-2kk czy 2kk-5kk? A po za tym coś jeszcze chciałbyś dodać co można podnieść i zarobić? 

Opublikowano

Z rękawicą na tym lv w dolinie na metkach będziesz miał sporą szansę na kamola więc się opłaca. Najgorzej będzie z innymi graczami, lubią tam ksuć.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

To prawda tam ksucie to normalka. Dlatego zastanawiam się czy pustynia czy dolina. 

Z doświadczenia powiem Ci, że na pustyni jest dosyć spokojnie. Mało osób tam przebywa, rzadko tam ktoś coś dropi, a już tym bardziej rzadziej metiny są ubijane, więc polecam Ci się tam udać. :)

Opublikowano

To prawda tam ksucie to normalka. Dlatego zastanawiam się czy pustynia czy dolina. 

Szczerze?

Zerknij teraz na pustynię, pustki a zarazem spokój.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dzięki. Skoro piszecie, że pustynia to jakie eq trzeba by było zrobić na metka twardości? 

Napewno fms lepszy oraz zbroja,tarcza

Nie wiem jaki masz kask ale wyzywka +9 by sie przydała lub zamkowy +8

Oraz eq z hp 1,5k minimum..

Jeśli nie masz buffa to go zrob żeby lepiej ciachać oraz dać rade;)

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Sprzedaj ekwipunek (zostaw uniwersalne rzeczy), stwórz nową postać - wojownika body/surę wp, kup rękawicę, jakieś eq dla postaci i exp od początku na metkach. Na 35 poziomie - zatrzymaj się i zrób bojowca.

Potem to kwestia udoskonalenia ekwipunku i zabawy w M2/pystyni/dolinie.

Opublikowano

na Twoim lvlu polecałbym pustynię na dolinie zawsze duzo ludzi i ksują (chyba ze lubisz klepac nocki) ale patrzac na Twoje eq to mozesz miec problemy z metkiem 45, metki 50 na pustyni czasem sa latwiejsze do ubicia niz te 45 a lecą leki z +, jak trafisz na metki 40/45 moze poleciec zab orka, ogon z + no i na pustyni jest pusto, trzeba tylko wiedziec gdzie szukac, no i przydaloby sie lepsze eq troszke :P polecam buffa zrobic na szybko 35 lv i masz 2x M albo chociaz 18 dla 1xM zawsze to pare % na blogo/kryta 

Bar-Brothers-290x160.jpg

Don't stop, just keep goin' on !

Opublikowano

Akurat się mylicie metki cienia nie sprawiają mi jakoś wielkiego problemu z buffem 30 lv. :) Czasami tylko jeden resp sprawia mi mały problem, że muszę odjechać. 

Opublikowano

Jeśli metki cienia to nie problem to mozesz w nocy bić na dolinie, wtedy wiekoszosc spi a metki beda Twoje, jesli sa ciagle zajete to idz na pustynie, skoro cienia klepiesz, to na pustyni z twardosci tez nie powinienes miec problemu

Bar-Brothers-290x160.jpg

Don't stop, just keep goin' on !

Opublikowano

Moim zdaniem (jak kupujesz rękawicę) to powinieneś dropić na orkach i pod świątynią (szukając metków) na tym możesz dobrze zarobić ale musisz mieć bufa bo będzie ciężko :)

Jeśli mówisz o pustyni i o tych metkach twardości to myślę że będzie bardzo cięzko zniszczyć go..

Opublikowano

Nie jeździj po pustyni, biegaj wokół świątyni obok bo i wal metki 45, nie ma co się tak błąkać gdzie indziej. Jak wcześniej wspomniał Zarax ogarnij jakiegoś buffa i ciskaj, zbijając spota wal pod ścianę tam masz masę górek.

Opublikowano

Chyba jednak wybiorę pustynię, ponieważ ten metki twardości sprawiają mi mniejsze kłopoty niż ten cienia. I ogólnie pustynia taka spokojniejsza, można spokojnie bić metka i można być na 99% pewnym, że nikt nie sksuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...