Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Suka czy czy inną premkę?

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, lepiej kupić sukę po zniżce, czy jakiś inny tank premium? Jeśli jakiś inny, to jakim najwięcej taki pomidorek Juri zarobi najwięcej? Jagoda? A może is-6 i od razu szkolić załogę na moje ruskie tanki? W sumie, to grinduje też niemieckie TD'ki, więc jagoda nie taki zły wybór. Do tego teoretycznie jest najlepszym czołgiem premium, ale ja jakoś nie gustuje w wolnych TD'kach (czyli niemieckich).

Weźcie pod uwagę to, ile teraz kosztuje suka, bo 3,7k, a taka jagoda 10k to jest różnica.

PS Muszę się pochwalić:

4w8w06.jpg

36k punktów = 360zł = 23k-26k gold'a :)

To w sumie mogę wziąć 2 czołgi 8t... Pomóżcie dokonać wyboru ;p

Opublikowano

Kupuj t34 op czołg może i wolny ale grasz na wieże i jestes pro... Ew. Is-6 dobry pancerz ale slaba penetracja..

BTW. Co to za punkty? ( z jakiejś strony czy co? )

Opublikowano

Kupuj t34 op czołg może i wolny ale grasz na wieże i jestes pro... Ew. Is-6 dobry pancerz ale slaba penetracja..

BTW. Co to za punkty? ( z jakiejś strony czy co? )

http://www.mpcforum.pl/topic/1149517-tut-dogrypl-zloto-do-wota/

IS-6 ma jugens i nie poleca, T34 zastanawiam się, ale z 2 strony, gdybym wybrał jagodę, to szkoliłbym załogę. Do tego T34 ma niski DPM, a wieże z łatwością przebijam (właz). Lwa nie lubię, bo to największy shit. Chinole do dupy. FCM, no nie wiem, nie lubię tego czołgu, lufa jaj nie urywa, pancerza brak, dobra mobilność, ale nie robię francuskiego drzewka.

Podsumowując, jagoda będzie najlepsza... Jakieś inne pomysły?

Opublikowano

Jak mu na 8 tiery penetracja nie starcza to niech wróci na l. traktorki.

Grałeś ze mną i widziałeś, że średnio robiłem po 3k dmg gdzie daje zysk 100k, wiec wydaje mi się ładnie. T34 bez problemu przebijam w właz i w dolną płytę, jedynie ma mocne działo i MM na X tiery.

Ja bym zastanawiał się nad 8.8 lub IS-6, bo jeden jaki i drugi czołg warty polecenia.

Zależy też jaki tryb gry prowadzisz czy wolisz stać w krzaczku i strzelać z daleka czy ,,bić" się w pierwszej linii. 

Bierz IS'a-6 i razem będziemy siać pogrom na randomach. ;P

Opublikowano

W sumie wolę grać w 1 linii, lecz is ma niską (lecz wystarczającą) pene, a jagoda świetny dpm, te 250mm pancerza na górnej płycie, oba ogarniczony mm, is też dobry, lecz przebijalny pancerz.

Opiszcie mi oba czołgi ;p Tak wady/zalety. Bo na porównywarce czołgów nie ma jak, bo 2 różne style gry. (gdybym nie o to ktoś poprosił, umiałbym to zrobić, ale łatwiej rozwiązuje się cudze problemy, od własnych)

Opublikowano

Jagoda ma świetne działo, ale pancerz to chyba nie jest boski jak lubisz grać w drugiej linii to bierz Jagodę świetna lufa i tyle.

Jak wolisz pierwszą linie to zdecydowanie IS-6 no penetracja nie za duża ale świetny :) Ew. T34 odradzam FCM z powodu lufki bo lipna .. 112 Kolega zagrał i stwierdził, że takiego gówna nie kupi..

Opublikowano

Mogę jeszcze jakąś opinie?

Chyba biorę iska. Wiem jak nim grać, mam załogę 4 perkową,  Faqir go poleca, Jugens go ma...

Opublikowano

Jak mu na 8 tiery penetracja nie starcza to niech wróci na l. traktorki.

Grałeś ze mną i widziałeś, że średnio robiłem po 3k dmg gdzie daje zysk 100k, wiec wydaje mi się ładnie. T34 bez problemu przebijam w właz i w dolną płytę, jedynie ma mocne działo i MM na X tiery.

Ja bym zastanawiał się nad 8.8 lub IS-6, bo jeden jaki i drugi czołg warty polecenia.

Zależy też jaki tryb gry prowadzisz czy wolisz stać w krzaczku i strzelać z daleka czy ,,bić" się w pierwszej linii. 

Bierz IS'a-6 i razem będziemy siać pogrom na randomach. ;P

Gdzie ja napisałem, że brak mi penetracji ? ...

Nudny jest ten czołg po prostu, nie polecam.

Idź bij złoto na 4t lepiej. Zresztą twoje wn z 1k bitew mówi samo za siebie.  

Ja bym wziął jgtiger 8.8 może dla tego, że jest to coś nowego dla mnie. 

Jgtiger nawet do 1 linii się nada, jak co chwile się będzie za górkami/kamykami chowała. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Z 8 nie polecam żadnego prem tanka. IS-6 po prostu kochałem przy pierwszych 100 bitwach, a teraz... Teraz to po prostu crap. Nie wiem czy dostał on ninja nerfa czy co... Wchodzi w niego wszystko, po prostu wszystko! Jagtiger 8.8 niby fajny, ale... po 200 bitwach ci się znudzi. Mój kumpel ma go od 500 bitew i jak na niego patrzy to rzyga... Wolne to jak stodoła, niby celne działo a wali takie kalafiory. Na twoim miejscu brałbym E-25 i SU-122-44. Taki komplecik na zmianę da ci dużo pieniążków jak i zabawy z gry. Kupiłem w sobotę SU-122-44 i jest po prostu cudny. Co do E-25 też nie mam wątpliwości, szybka, mała pchełka. Takie jest moje skromne zdanie.

7yoDoas.png

Opublikowano

A T34? Byłem przekonany do iska, bo załoga, bo faqir poleca, bo wiem, że jest godny uwagi. Nie wiem w końcu ;/

Opublikowano

T34 to taki nijaki tank. Na X trafia i co tam zrobi? Mało jest map gdzie może wykorzystać wieżę. Jego kadłub to mięcizna i każdy go przebija. Nie polecam tego czołgu, poza tym po dłuższej mecie też się nudzi

7yoDoas.png

Opublikowano

Gdzie ja napisałem, że brak mi penetracji ? ...

Nudny jest ten czołg po prostu, nie polecam.

Idź bij złoto na 4t lepiej. Zresztą twoje wn z 1k bitew mówi samo za siebie.  

Ja bym wziął jgtiger 8.8 może dla tego, że jest to coś nowego dla mnie. 

Jgtiger nawet do 1 linii się nada, jak co chwile się będzie za górkami/kamykami chowała. 

Nudny czołg? Mam na Nim 600 bitew i dalej mi się nie znudził i ciągle dodaje mi rozrywkę z gry + dobrze mi się nim zarabia. Jak się wyjeżdża jako pierwszy i myśli się, że nie zginie to racja nudny czołg. 

ps to nie ja odpadam jako pierwszy w lidze 1 on 1 HC i nie płacze, że ma za dobre staty (śmieszna wymówka).

Opublikowano

Człowieku rozwalasz mnie.

Dzięki eslu, uzbierałem sobie na su 122 44, także idź dalej grać 4t.

Bo i tak mam lepsze ^^

Dalej jestem za jgtiger 8.8, każdemu czołg szybciej się nudzi lub wolniej.

Jednak 8.8 lepsze moim zdaniem. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...