Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windbot

Takiszarytypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam używa ktoś windbota? bo interesuje mnie on czy jest dobry , czysty i w ogole. Obecnie uzywam xenobota ale jest bardzo malo skryptow darmowych na palka :/ , a tam widze ze pelno jest  na moj lvl. Z tego co widze to jest on bardzo trudny do ogarnecia czy tak jest w rzeczywistosci ? z góry dzięki.

Opublikowano

Trzeba chwilę w nim pogrzebać, ale nie oznacza to, że nie da rady go ogarnąć, po prostu kwestia czasu.

To można powiedzieć o każdym bocie.. za dużo mi nie pomogłes. :/ Pytanie do tych co go uzywają , slyszalem ze on symuluje ruchy klawy i myszki , to znaczy ze nie moge np w tym czasie grac se w lola jak boce? 

Opublikowano

No nie wiem czy jest trudno ogarnąć , ty w ogóle wiesz o czym ja mówie ? :D bo uważam że piszesz tylko żeby nabić se posta. Pisałem że używam xeno ale nie ma tam za dużo skryptów na mojego palka a na windobcie widzialem ze duzo jest.

Opublikowano

jezeli masz juz gotowy skrypt to jest bardzo prosty w obsludze zeby pozmieniac bp itp. 

ogolnie jest prosty i na dodatek tani jakies 25zl.

bot ma auto cooldown, czyli np. nie spamuje czarami tylko uzywa wtedy kiedy skonczy sie cooldown.

plynniejsze chodzenie, itp. 

14 dni proby ale teraz podobno trzeba wejsc na forum windbota napisac w jednym  temacie i dopiero ci przypisze.

ja uzywam tylko do leczenia i do obliczania profit/waste.

P.S. i co wazne mniejsze zurzycie procesoru co pozwala odpalic wecej MC niz inne boty

Opublikowano

bot jest tak dopasowany i wykunuje czynnosci jak zwykly gracz tylko szybciej mysli ;D

a czy dostaniesz delete czy nie to duzo zalezy od ilosci raportow.

gosci ktory zrobil bota bral udzial w robieniu NG, elfa i neo wiec wie co robi :)

Opublikowano

bot jest tak dopasowany i wykunuje czynnosci jak zwykly gracz tylko szybciej mysli ;D

a czy dostaniesz delete czy nie to duzo zalezy od ilosci raportow.

gosci ktory zrobil bota bral udzial w robieniu NG, elfa i neo wiec wie co robi :)

No tak ale slyszalem ze nie mozna nic robic podczas gdy ustawie cavebota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...