Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona DoGry.pl a league of legends

maxus201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem w necie ciekawą stronkę. Oferuje ona punkty RP w zamian za punkty na ich serwisie. Z tego co widzę punkty można zdobyć grając w gry i wypełniając ankiety. Przy niektórych ankietach liczba punktów do uzyskania jest ogromna (500-600 dodam, że 840 RP kosztuje 2000 PKT.). Ankiety są płatną subskrypcją na telefon. Tylko.... czy to działa? Kupiłbym sobie nową kartę sim i nabijał ankiety, ale czy ktoś z Was tak kiedyś robił? Jeśli tak to czy to działa? A po drugie ten serwis (dogry.pl) jest wiarygodny, czy to kolejna strona w stylu "freerp4idiots.com"?

Dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

Temat chyba wałkowany 10000 razy. Następnym razem użyj opcji szukaj zanim zrobisz temat.

top:Tak, działa oraz jest wypłacalny chociaż  pewnie z biegiem czasu będzie coraz ciężej o zdobycie punktów.

@Sam nie korzystałem ze strony bo raczej nie lubię strony takiego typu (po prostu za dużo bawienia się ze starterami [gdzie wiem że to się opłaca]) ale poprostu wolę zaoszczędzić i kupić coś bardziej pożytecznego niż startery )

DR5ChPt.png

Opublikowano

Serwis jak najbardziej wiarygodny, ale nie polecam robić ankiet ze sponsor paya, lepiej odpowiadać na pytania w malo popularnych grach, reflinki.

Opublikowano

Temat chyba wałkowany 10000 razy. Następnym razem użyj opcji szukaj zanim zrobisz temat.

top:Tak, działa oraz jest wypłacalny chociaż  pewnie z biegiem czasu będzie coraz ciężej o zdobycie punktów.

@Sam nie korzystałem ze strony bo raczej nie lubię strony takiego typu (po prostu za dużo bawienia się ze starterami [gdzie wiem że to się opłaca]) ale poprostu wolę zaoszczędzić i kupić coś bardziej pożytecznego niż startery )

Nie trzeba bawić się z żadnymi starterami. Mój znajomy dostał już 3 doładowania i nic mu się nie stało, choć dla bezpieczeństwa rzeczywiście nie zaszkodzi kupić startera.

Opublikowano

Tak ale mi to długo zajmuje wbicie punktów, a zanim oni wbiją 300 punktów żebym ja dostał 100 punktów, ew. fake konta ale to tylko po 20 / 30 punktów, więc sie chuja nie oplaca.

Opublikowano

Tak ale mi to długo zajmuje wbicie punktów, a zanim oni wbiją 300 punktów żebym ja dostał 100 punktów, ew. fake konta ale to tylko po 20 / 30 punktów, więc sie chuja nie oplaca.

Robisz fake konta i grasz np w grę wartą przynajmniej 300pkt i wtedy na główne konto wpływa 100pkt + 30pkt (jeśli facebook) więc trochę zabawy i maniaczenia i uzbierasz.

Opublikowano

To pierdolenia się w tańcu. Myślałem że mniej roboty, ale ok.

Btw. jak gram w te gry to muszę je pobrać, a ważą trochę.

Opublikowano

To pierdolenia się w tańcu. Myślałem że mniej roboty, ale ok.

Btw. jak gram w te gry to muszę je pobrać, a ważą trochę.

No tak trzeba pobrać :D Ja pobrałem wszystkie i sobie robie nowe konta, nabijam 2000 pkt w  1 dzień, dwa dni czekam na punkty a numer telefonu biorę ze startera więc zarobek 15 zł :D

Opublikowano

Wpadłem właśnie na genialny pomysł. Serwis chomikuj, chyba każdy z nas. Jeżeli ktoś chce hasło do folderów to niech zrobi konto i wbije 300 punktów :D 

albo reflink z LoLa :D Jestem genialny! Nic nie robisz a masz w h*j RP :D

a numer telefonu biorę ze startera więc zarobek 15 zł :D

A ten numer telefonu do czego?

Opublikowano

To się kurwa podziel. Nie dość, że kurwa w tym kraju sami oszuści i złodzieje to ten jeszcze będzie się bawił w sposoby. Napisz go i się podziel, a nie piszesz, że masz sposób, a przecież możesz go nie mieć ;)

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

To się kurwa podziel. Nie dość, że kurwa w tym kraju sami oszuści i złodzieje to ten jeszcze będzie się bawił w sposoby. Napisz go i się podziel, a nie piszesz, że masz sposób, a przecież możesz go nie mieć ;)

Zgadzam się.... Welcome in Poland. Tu każdy dba o siebie. Jakby się ktoś podzielił byłoby bardzo fajnie. Co z tego, że tylko TY masz z tego korzyści?? Może ktoś jeszcze chciałby skorzystać? Pomyślcie o tym! 

Opublikowano

Mój sposób w weekendy. Zakładam konto na poczcie na o2.pl. Następnie zakładam konto na facebooku. Wchodzę na 2 przeglądarkę loguje się na facebooku. Z 1 przeglądarki kopiuje link polecającego. Wklejam loguje się na 2 przeglądarce i dostaje 50pkt. 40 kont to 2000punktów. Pozdroo

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Mój sposób w weekendy. Zakładam konto na poczcie na o2.pl. Następnie zakładam konto na facebooku. Wchodzę na 2 przeglądarkę loguje się na facebooku. Z 1 przeglądarki kopiuje link polecającego. Wklejam loguje się na 2 przeglądarce i dostaje 50pkt. 40 kont to 2000punktów. Pozdroo

Jednak są jeszcze uczciwi ludzie w tym kraju :-) Pozdro.

Jest jakiś dzienny limit "50 punktów"?

Opublikowano

Nie ma limitu dziennego w ilości punktów, tylko w ilości odpowiedzi.

A co do subskrypcji to nie podawaj numeru swojego, którego używasz bo za to się płaci i to sporo. Możesz kupić starter za 5zł i zrobić.

Opublikowano

Albo ja coś źle robię hokus pokus albo za reflink z facebooka dostaje się 20 pkt a nie 50 a to trochę więcej roboty , czy może się mylę ? Albo coś źle robię pomóżcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...