Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym się zapytać czy już coś wiadomo jak się zarejestrować na nowej rejestracji na stronie Nostale SE? (Korea)

PS.: Trochę rozszyfrowałem tą rejestracja, mam problem tylko z jednym okienkiem, klikamy w pierwszy napis pod paskami do logowania ( nad client downloadem ), wybieramy drugi kwadrat, zaznaczamy dwa kwadraciki (regulaminy) i klikamy dalej, klikamy drugi prostokąt, pojawi nam się nowe okno, klikamy na niebieską ikone formularza z ołówkiem, wszystko tam zaznaczamy i klikamy lewy przycisk

성 명-nazwa koreańczyka

주민번호-kssn

문자입력-przepisanei z obrazka

아이핀 ID- ID (Właśnie z tym polem mam problem gdyż potem trzeba kliknąć przycisk po prawej który nie akceptuje mojego ID, nie wiem czemu)

비밀번호-hasło

비밀번호 확인-powtórz hasło

이메일-e-mail

Czekam na wasze opinie co do tego, może nie jest to takie doskonałe zabezpieczenie, podobno ktoś nad tym pracował, podobno..

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

No bo jaki sens mieć wszystko na innej wersji niż ojczysta?

Myślę że jest warto, nie ma takiego chamstwa jak na PL'u, jest lepiej co do całokształtu gry, jest więcej updateów, no i można powiedzieć że Nostale SE jest właściwie prywatnym serwerem dla koreańczyków. Wg. mnie - opłaca się czasami tam pograć zamiast PL'a

Opublikowano

Nie rozumiem idei grania z Koreańczykami- jak się porozumieć? Jest to właściwie nielegalne (kradzież kssn i i-pinu). No bo jaki sens mieć wszystko na innej wersji niż ojczysta?

Wole wszystko inne niz pl powod?

Smoczyca-

Przepraszamy ale nie jestesmy w stanie pomoc w odzyskaniu konta z sprzed kilku miesiecy

Opublikowano

Zobacz ten TuT

link

\

konta na tym nostale se są takie cenne :O

czytałem duzo komentarzy np

dam postac 67-86 lvl metin2 za konto na nostale se

dam Ci doładowanie SMS za 30 zł za konto

itp   o.O

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Nie no zostanę na polskiej wersji. Mi tam sie podoba ze jobki trzeba bić itd. Bez tego biegalo by tyle tego syfu ze szok... Wk +15 na 15 lv itd... Nie to nie dla mnie ^^. I na SE i tak was zbanuja ^^

Opublikowano

Nie no zostanę na polskiej wersji. Mi tam sie podoba ze jobki trzeba bić itd. Bez tego biegalo by tyle tego syfu ze szok... Wk +15 na 15 lv itd... Nie to nie dla mnie ^^. I na SE i tak was zbanuja ^^

Napisz za co mogą mnie zbanować? Że gram na Nostale SE ? I pochodze z Polski ???? -.-

Opublikowano

Tak bo jestes tam a nie powinno ciebie tam byc ;)

Wattt .... Nie rozumiem twojej odpowiedzi hahahhah Dobijasz mnie dziecko.

A co do tematu, to @Kubaman musi pokminić :P

Opublikowano

Czlowieku ;) nie rozsmieszaj mnie to do 2x UP

Jesteście tam "Nie legalnie" Po to te Zabezpieczenia zeby tam grała Korea a nie Polacy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...