Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program sf na pc.

damian09501

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, pisałem sobie ostatnio boty do sf i tak pomyślalem aby zrobić program na pc z którego będzie można grać w sf. moje pytanie czy chciał by ktoś taki program?

Zrobienie takiego programu nie jest (dla mnie) trudne wiec szybko bym to zrobił.

( działał by też na priwy )

Opublikowano

co do szybkości, to chyba zależy tylko od opóźnienia flash i pingu w przeglądarce

jeżeli była by możliwość stosowanie zakładek i szybkiego przełączania się między kontami bez konieczności wylogowywania to by było dobrze

co do obrazków to nie wiem, czy jest sens

jak byś podpiął ten program pod sfbot to by było super

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Na słabszych pc napewno była by roznica duza w predkosci bo program nie otwierał by poprostu strony w programie tylko by czytal request po zalogowaniu i to było by jedyne połączenie z netem no chyba, ze staty dodamy to bedzie wysylal request.

Opublikowano

Jak bym dal keya to raczej w skanie by wykrylo a wtedy perma bym dostal

Jak bym zrobił to kod programu mogl bym udostepnic wiec bedzie widać czy jest key i ogarnieci beda mogli sobie edytować.

Opublikowano

Dla mnie bez sensu, kto gra w sf'a na komputerach w dzisiejszych czasach jak wszyscy mają po parę kont... Lepiej zrób coś pod Androida jak umiesz i chcesz, byłoby większe zainteresowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...