Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.PL - zarobek

Pomidoreq4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio wróciłem na PLa, ale mam słabe eq, bo sprzedałem prawie całe jak kończyłem gre. Moje pytanie brzmi: jak teraz zarobić? Mam do wyboru dwie postacie, Bodego 90 lvl aura P berek G1 albo bodego 67 lvl Aura G2 berek G1. Eq słabe: sokół nno+9, stal+6 5b kd+4 z hp, zelak+9, buty 2k hp, naszyjnik 1k hp, bransoleta 1k hp, ebo +9 i fms+9 37 śr, na bodego mogę skołować jakąś trutke +6 30śr. Gram na Androsie. Jakieś propozycje?

Opublikowano

Siema

Więc tak eQ na 90 lvl jest za słabe racja, ale na 67 jak najbardziej się nadaję mam parę propozycji dla Ciebie: 

1) Metiny śmierci aż do momentu kiedy wykujesz eq na tego bodziaka 90 bądź do momentu kiedy zechcę Ci się expic tym 67.

2) Robisz dropa 7/9 lvl i latasz po m1 

3) Z woja 90 robisz postać na dt czyli zakupujesz w m1 stalki/necyki/bransy i kujesz w dt

4) Późnymi godzinami możesz próbować tłuc metiny w red lesie bo w dzień to z tym lvl będziesz miał ksute.

Aaa i oczywiście jeśli nie posiadasz to sprawą nadrzędną jest buff którego musisz zrobić :)

Opublikowano

Siema

Więc tak eQ na 90 lvl jest za słabe racja, ale na 67 jak najbardziej się nadaję mam parę propozycji dla Ciebie: 

1) Metiny śmierci aż do momentu kiedy wykujesz eq na tego bodziaka 90 bądź do momentu kiedy zechcę Ci się expic tym 67.

2) Robisz dropa 7/9 lvl i latasz po m1 

3) Z woja 90 robisz postać na dt czyli zakupujesz w m1 stalki/necyki/bransy i kujesz w dt

4) Późnymi godzinami możesz próbować tłuc metiny w red lesie bo w dzień to z tym lvl będziesz miał ksute.

Aaa i oczywiście jeśli nie posiadasz to sprawą nadrzędną jest buff którego musisz zrobić :)

Mam bufke 52 lvl 3x M3  :D

Opublikowano

morzesz sprzedac to konto, zalozyc nowe konto 1lvl a kase przeznaczyc na sm to jest ku*wa biznes do h*ja pie*dolonego pi*dy

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Skoro masz 3 postacie 40lv+ to idź do DT ulepszać bojowe i stalki z +7 na +9 :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Bodziakiem 90 lvl to nie nazarabiasz dużo:)

A tym 67 to inna sprawda możesz dropić w piekle lub dobić ten 75 i w dt na mapkach :)

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

majac 67 lv i z takim eq ogarniaj dt - kuj stalki,tarcze,bojowe na +9 potem jak ogarniesz to mapki w dt :)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...