Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bungecoord ! Proszę o szybką pomoc !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bungecorda na pukawka.pl i podpiołem pod niego mój serwer mc z VPS'a i wyswietla blad kiedy prubuje sie z nim polaczyc :

post-1054259-0-90231200-1396204101_thumb.png

Opublikowano

Każdy źle mówi ;x

Ten błąd się wyświetla, gdy na serwer który się chce wejść jest online-mode, a bungeecord takich serwerów nie czyta i wystarczy zmienić tylko w serwerze online-mode.

Opublikowano

Po co OnlyProxyJoin?

Wystarczy w config.yml BungeeCord'a dać

online-mode: true (facepalm)

Wtedy się nie będzie dało wbić, bo każde logowanie to jest "inna sesja" i się tak nie da, bo by źle to działało

Każdy źle mówi ;x

Ten błąd się wyświetla, gdy na serwer który się chce wejść jest online-mode, a bungeecord takich serwerów nie czyta i wystarczy zmienić tylko w serwerze online-mode.

HAHAHAHAA

Zobacz co ja napisałem! ;)
Opublikowano

Na każdym serwerze przez który łączysz się musi być w pliku server.properties ustawione online-mode=false.

Jeżeli chcesz "premium" na wszystkich serwerach podłączonych pod BungeeCord'a, ustawiasz online-mode=true tylko w pliku config.yml Bungee.

Tyle ;)

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...