Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Na imię mam Michał i mam 19 lat 

Coś o mnie: Mieszkam na Pomorzu okolice Lęborka. Od ponad roku interesuję się zarabianiem przez internet i skromnie mogę się pochwalić że idzie mi coraz lepiej ;D 

Doświadczenie: Moja przygoda z metinem zaczęła się na początku globala w 2008 roku i ciągnęła się przez rok może dwa. Później przeniosłem się na serwery prywatne ( na początku były to chinole a dopiero później polskie). Obecnie po małej przerwie postanowiłem wrócić do metina i pójść o krok dalej i postarać się o posadę GM.

Co oferuję: Z wielką przyjemnością będe pomagał graczom na serwerze i/lub ts3, bardzo chętnie zorganizuję event, pomogę na forum, mogę pomóc przy drobnych sprawach technicznych takich jak postawienie strony itp, zapewniam miłą atmosferę podczas współpracy. Z wielką chęcią pomogę na serwerze dedykowanym jak i hamachi 

ps. Za 2-4 miesiące będę w stanie wspomóc finansowo jeden serwer, wiec gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam 

Kontakt: GG:10849006 pw lub ts3 

Opublikowano

Witam. Polecam Michała super pracownik, zatrudniałem go już nie raz przy swoich nowych projektach wywiązywał się fantastycznie ze swoich obowiązków ;) Godny polecenia. 

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...