Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver - Platyna

Keri0s.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema będę tu umieszczał screeny moich statystyk na rankedach moim celem jest dojście do platyny w tym sezonie a jak mi się uda to czemu nie wyżej :D

1. Świeżo zagrany meczyk miałem iść adc, ale wywalili mnie na topa :D Break the meta

69042478045395516385.png

Opublikowano

2.Jednak da się carrować ziemniaków supportem grałem z Jaycem adc 55 cs w 20 minucie xD

77058561153148220920.png

Opublikowano

3.Jeśli będą mi się trafiać takie teamy to nigdy nie zdobęde mojej platyny :< Wiem, że słaba farma bo próbowałem roamować jednak moi sojusznicy zamiast bić się woleli farmić xD. Vayne 10 minuta 4/0. Może i ja nie grałem jakoś super ale myślałem że między silverem 5 a silverem 2 jest jakaś różnica a oni dalej grają jak gówna.

27571888971795069645.png

Opublikowano

. Może i ja nie grałem jakoś super ale myślałem że między silverem 5 a silverem 2 jest jakaś różnica a oni dalej grają jak gówna.

To się zdziwisz jak dojdziesz do Golda. 

@ powodzenia w drodze do platynki, mimo wszystko  ^_^

Opublikowano

3.Jeśli będą mi się trafiać takie teamy to nigdy nie zdobęde mojej platyny :< Wiem, że słaba farma bo próbowałem roamować jednak moi sojusznicy zamiast bić się woleli farmić xD. Vayne 10 minuta 4/0. Może i ja nie grałem jakoś super ale myślałem że między silverem 5 a silverem 2 jest jakaś różnica a oni dalej grają jak gówna.

27571888971795069645.png

tak jak up w goldzie więcej ludzi nie ogarniętych niż w silver 

oiadeb.gif

Opublikowano

Powodzenia w wybijaniu się, ale i tak jak wpadniesz do golda to jedynie w gold I/II ktoś gra, tak to w reszcie grają gorzej czasem niż typowe bronziaki :D

graphic.png

Opublikowano

4. Moja najdłuższa gra w życiu :D Jeszcze 4v5 ale jakoś się udało

18982783593031933796.png

Może jakby teemo złożył się normalnie, kayle sprzedała warmoga i kupiła banshee/guiness czy ja kto tam to może by wygrali :D

Gj, aczkolwiek ja był złożył stattika na dravena zamiast phantoma, bo myślę, że lepiej na niego pasuję, zresztą jak kto woli.

Opublikowano

Może jakby teemo złożył się normalnie, kayle sprzedała warmoga i kupiła banshee/guiness czy ja kto tam to może by wygrali :D

Gj, aczkolwiek ja był złożył stattika na dravena zamiast phantoma, bo myślę, że lepiej na niego pasuję, zresztą jak kto woli.

Stattika miałem do 40 min. w lacie wymieniam zawsze na pd :D

Opublikowano

5. Mam dość :D 4 taki team pod rząd, wygraliśmy jako takie linie po czym jeb, mumia babysitt na bota karma 0/6 ja 1/1 D:

26282929985255535739.png

Opublikowano

6.Niestety spadłem do silv 3, jednak nie wstawiałem nawet ss'ów bo mi się odechciało ale teraz serie po 4 winach pod rząd

08421025843710298754.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...