Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry multiplayer są teraz popularne?

Royal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W obecnych czasach naprawdę ciężko o grę bez systemu Pay2Win. Najpopularniejszymi grami moim zdaniem są:

- Cała seria CoD

- Dayz mod & Dayz Standalone

- Arma 3

- SimCity

Opublikowano

Titanfall to jeszcze beta, a ja nie lubie grać w bety. Dayz tak samo. Simcity nie lubię, arma 3 też nie. Cod Ghost drogie, ponad 100 zł. BF4 też bardzo drogie. Chyba kupie cs go. 35 zł. To mało. Warto?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Titanfall to jeszcze beta, a ja nie lubie grać w bety. Dayz tak samo. Simcity nie lubię, arma 3 też nie. Cod Ghost drogie, ponad 100 zł. BF4 też bardzo drogie. Chyba kupie cs go. 35 zł. To mało. Warto?

Kupilem 3 tygodnie temu cs go za 8 zł, była promocja na steam z 40 na 8 zł, powiem Ci, że jestem zadowolony i nie żałuję, nawet za te 40 zł bym kupił :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

A w cs:go jest coś takiego jak wbijanie lvl, odblokowywanie broni, jakieś ligi/dywizje? Bo to najbardziej w grach multiplayer wciąga

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Nie lubię gier mmorpg bo mnie nudzą. Payday2 jest chyba drogie, nie?

Metin2 to gówno, zjebana grafika, nic sie tam nie robi oprocz expienia. Są lepsze gry mmorpg.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

CS:GO

Są ligi, po 10 wygranych grach otrzymujesz swoją i w miare wygranych i przegranych wbijasz wyższą lub niższą, ponoć zadbano nawet o ty gdy przegrasz grę a masz staty 20:1 to nie tracisz zbyt wiele, tak jak to w lolu bywa.

Ponadto płacić możesz, za skiny do broni oraz klucze do skrzynek w których także są ciekawe skiny.

Na koniec każdego meczu losowane są skiny/skrzynki.

Sam zakupiłem CS:GO na tej przecenie za 8zł, i powiem że jestem bardzo zadowolony.

Ranked w CS:GO nie trwa tak jak w lolu czasem 50 minut, a może trwać 30 minut.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

A w cs:go jest coś takiego jak wbijanie lvl, odblokowywanie broni, jakieś ligi/dywizje? Bo to najbardziej w grach multiplayer wciąga

Nie ma odblokowywania broni ani lvl-i czy czegokolwiek w tym rodzaju. Gra jest niemal identyczna jak cs 1.6. Jedynie masz skórki do broni oraz system dywizji, ale nie dają ci one nic, działają tak samo jak w lolu a wbije się je grając mecze turniejowe. Polecam CS:GO

Opublikowano

A dywizja okresla poziom gry gracza? Bo na tym mi zależy, żeby mieć co robić, a nie tylko strzelać. Chcialbym wlasnie tą dywizje wbijac :)

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Oczywiście. Pisałem że działa jak w lolu. Dywizja określa poziom gracza. Jak jesteś skillowy to i jak przegrasz mecz możesz awansować (NP. jak masz 30:2). Ale jeżeli nie grałeś w 1.6 to nie zabieraj się na razie za turniejowe w go bo trzeba znać wszystkie nazwy miejscówek na każdej mapie oraz podstawowe taktyki.

Opublikowano

APB? Fifa World? BF3 zbytnio nie jest p4w, możesz kupić bardzo tanio grę z premium od razu ( czyli zadania itd. - jedynie co daje to oprócz dodatków nóż inny ).

Gra z premium kosztuje mało, bo na PS3 kosztuje 120 zł..

Opublikowano

combat arms

To jest P2W. Szczególnie dla nowych graczy

Jak z darmowych strzelanek to polecam:

warface

heroes and generals

ghost recon

Opublikowano

@up

piszemy o każdym, może nie tylko On szuka jakieś gry?

Napisał, że potrzebuje gry to ja się pytam jaki gatunek go interesuje.

RPG? RTS? FPS? MMO jakieś? itd.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...