Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić nick?

Gość Melegan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć jak zmienić nick w oryginalnej wersji minecraft(premium?)Stary nick już dawno mi się znudził i chciałbym go zmienić ktoś ma informacje jak go zmienić?Sam nie znalazłem.

Dzięki z góry

Opublikowano

Dużo razy już padło to pytanie na forum i w każdym odpowiedź jest tylko jedna. Niestety, ale nie można zmienić sobie nicku, jedynym sposobem na premium w innym nicku jest stworzenie nowego konta i zakup premium.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

UP 

"Potwierdzone info"?czy coś bardziej wiarygodnego?

Opublikowano

Najprawdopodobniej będzie możliwość zmiany nich od wersji 1.8 minecrafta. Mojang o tym informował. Będzie także limit zmiany nicku.

Opublikowano

w 1.7.6 będzie taka możliwość ;)

W 1.7.6 dodali tylko support tego, czyli żeby w ogóle była taka możliwość zmiany. Od wersji 1.8 dopiero będzie można zmieniać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ekhm?1.7.9 i dalej nic...

W 1.7.6-1.7.9 Było dodawane tylko api do zmieniania nicków, w 1.8 będzie już taka możmiwość.

Opublikowano

Firma Mojang poinformowała nas o zmianach estetycznych, w tym zmianę nicku, wszystko wiąże się z wprowadzaniem UUID, możesz to zauważyć

na np. stronie OptFinie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...