Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping, ping hmm no i może jeszcze ping...

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra. To jest jakiś żart ? Gram w WoT'a 50pingu, w cmd 50/60 pingu w LoL'u JEBB BBBB wombo combo 100000pingu. O chuj chodzi ? Włączam lola w oknie ładowania mam normalny zielony ping wchodze do gry 13k ? W dodatku jak wczytam się do gry to w konsoli zamiast pingu jest "Upłynął limit czasu żądania" wyłączam LoL'a i normalnie ping wyskakuje w cmd ? Pojebało ta gre. Coraz bardziej jej nienawidzę... Dzwoniłem jak kretyn do mojego dostawcy internetu i się tylko zbłaźniłem. To tylko ta gówniana gra. Jakies pomysły ? Reinstal gry ? Jeśli tak to mam to w dupie o usuwam całkowicie. Szkoda mi 8gb miejsca.

Opublikowano

ah firewall dodany wyjątek? pando media booster zainstalowany? Dodaj wyjatek badz wylacz firewalla, odinstaluj Pando media booster, napraw pliki jeśli to nie pomoże albo w ostateczności reinstall.

Ale myśle że masz Pando Media Booster(czy jak mu tam), i on zajmuje całe łącze internetowe, a jest odpalany wraz z lolem(jest to dodatkowa czesc lola). Nie boj sie, mozesz odinstalowac to gowno :)

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Ja od czasu wprowadzenia tego ścierwa (Team Buildera) mam lagi na rankedach, aramach - wszędzie. Wszystko okej jest na Youtube, CS:GO itp ping 40-60, a w LoLu? Jest na początku okej ale potem co jakiś czas wzrasta na kilka sekund do 1200 ..

Opublikowano

Ja od czasu wprowadzenia tego ścierwa (Team Buildera) mam lagi na rankedach, aramach - wszędzie. Wszystko okej jest na Youtube, CS:GO itp ping 40-60, a w LoLu? Jest na początku okej ale potem co jakiś czas wzrasta na kilka sekund do 1200 ..

Dokładnie. Mam to samo. Dziadostwo i tyle. Wprowadzą syf i tydzień grać się nie da. Już wole starego lola z Normalami i Rankedami...

Opublikowano

Dobra. To jest jakiś żart ? Gram w WoT'a 50pingu, w cmd 50/60 pingu w LoL'u JEBB BBBB wombo combo 100000pingu. O chuj chodzi ? Włączam lola w oknie ładowania mam normalny zielony ping wchodze do gry 13k ? W dodatku jak wczytam się do gry to w konsoli zamiast pingu jest "Upłynął limit czasu żądania" wyłączam LoL'a i normalnie ping wyskakuje w cmd ? Pojebało ta gre. Coraz bardziej jej nienawidzę... Dzwoniłem jak kretyn do mojego dostawcy internetu i się tylko zbłaźniłem. To tylko ta gówniana gra. Jakies pomysły ? Reinstal gry ? Jeśli tak to mam to w dupie o usuwam całkowicie. Szkoda mi 8gb miejsca.

Właśnie przed chwilą zacząłem rundę, ping 700-1000 w ogóle grać się nie dało.

Dokładnie. Mam to samo. Dziadostwo i tyle. Wprowadzą syf i tydzień grać się nie da. Już wole starego lola z Normalami i Rankedami...

Riot wprowadził nowy tryb aby urozmaicić rozgrywkę. Nie mogli przewidzieć, że tryb ten będzie tak mocno obciążał serwer i że gracze będą się skarżyli na obecność lagów. Na pewno zrobią coś z tym w najbliższym czasie. Po za tym tak jak i ty są oni tylko ludźmi i im też może się przydażyć popełnić błąd. Jednym podobają się nowe aktualizacje a drugim nie, lecz poprzez takie chamstwo niczego nie osiągniesz. Należy uzbroić się w cierpliwość i w ogóle się cieszyć, że grasz w taką dobrą darmową grę.

Opublikowano

Chciałem się tylko dowiedzieć czy tylko ja mam lagi czy inni też. Najwidoczniej większość ma więc można sobie czekać 2tygodnie aż naprawią :v

edit//

Noniemoge :O ARAM=40ping, CMD=30 ping, normal=21415211251piung. Chuj im w dupe rozjebali mi gre jakimś gównem niech sobie to wsadzą głęboko,. Kurwa grać się nie da bo cebulaczki płaczą, żeby jaki syf wrócił...

Opublikowano

Chciałem się tylko dowiedzieć czy tylko ja mam lagi czy inni też. Najwidoczniej większość ma więc można sobie czekać 2tygodnie aż naprawią :v

edit//

Noniemoge :O ARAM=40ping, CMD=30 ping, normal=21415211251piung. Chuj im w dupe rozjebali mi gre jakimś gównem niech sobie to wsadzą głęboko,. Kurwa grać się nie da bo cebulaczki płaczą, żeby jaki syf wrócił...

Nikt Cię nie zmusza do gry. A zawsze będzie o jedną osobę(Jak wspomniałeś wyżej) która płacze mniej. Po za tym bardzo ciekawa jest ta sprawa, ponieważ sam piszesz, że oni płaczą z powodu jakiegoś syfu gdzie ty również płaczesz, że nie możesz grać. Później tylko się dziwisz dlaczego ta Polska jest taka zła i okropna a 12 letnie dzieci wszystkich wyzywają...

Opublikowano

Zresetuj swoją kartę bezprzewodową, jak to zrobić: START -> AKTUALIZUJ STEROWNIKI URZĄDZEŃ -> KARTY SIECIOWE -> PPM na swoja kartę sieciową i klikasz odinstaluj, gdy ci się usunie to klikasz znowu PPM i klikasz zainstaluj. Resetujesz komputer i chyba po problemie.

Opublikowano

@up

Chyba pisał ze dzwonił do dostawcy internetu i mówił ze jest ok.

Opublikowano

Zresetuj swoją kartę bezprzewodową, jak to zrobić: START -> AKTUALIZUJ STEROWNIKI URZĄDZEŃ -> KARTY SIECIOWE -> PPM na swoja kartę sieciową i klikasz odinstaluj, gdy ci się usunie to klikasz znowu PPM i klikasz zainstaluj. Resetujesz komputer i chyba po problemie.

Ahh normalna odpowiedz (y). Dzięki sprawdze może pomoże, ale w cmd jest dobrze ;v

Opublikowano

ja nie wiem co wy macie, mi się ciągle utrzymuje 29 pingu i jest git... W sumie jak to się wszystkim robi to musi być wina riotu. Moze poprostu miałem szczescie >.<
Tak czy inaczej możesz jeszcze zresetować router, bądź tak jak mówiłem wyłaczyc lub dodac wyjatki do firewalla, wina moze byc tez po stronie antywirusa. a może spróbuj odpalić przez launcher admina i czy dalej będą takie błędy?

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

ja nie wiem co wy macie, mi się ciągle utrzymuje 29 pingu i jest git... W sumie jak to się wszystkim robi to musi być wina riotu. Moze poprostu miałem szczescie >.<

Tak czy inaczej możesz jeszcze zresetować router, bądź tak jak mówiłem wyłaczyc lub dodac wyjatki do firewalla, wina moze byc tez po stronie antywirusa. a może spróbuj odpalić przez launcher admina i czy dalej będą takie błędy?

Nie, po prostu dzisiaj już jest okej, a wczoraj wieczorem dużo osób miało pingi (na premade każdy u mnie miał)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...