Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kostium Capoeira

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W poszukiwaniu działającej komnaty smoka AV3 natknąłem się na ciekawy model, na mpc go nie widziałem tak samo jak na elite.

Daję wam abyście sprawdzili jak to wygląda w grze, bo sam nie dodawałem, a jestem ciekawy :D

SS z grannego :

70gq6x.jpg

7dttg6.jpg

abgyak.jpg

9e5ch7.jpg

DL :

https://mega.co.nz/#!bdUVRABT!JpIePTHi1K9_S7CndxyQ4BZiR0FKaHoPSo7DYHjGSK8

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/7a5eb68d6324a2ed1b714c12694bd69171c7ddb99396ae268fb8b61f74624036/analysis/1396193475/

Źródło : Client 2014 Metin2 PL

SS wykonał lub udostępnił użytkownik Inkscape

lWfYULX.png

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Niestety, ale bylo juz to na epvp. ;)

Jako update 4 metin_patch_*** (nazw nie pamietam).

Nawet byl patch lodowego dungeonu i zmianionej mapu Gory Sohan.

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś podać tego patcha byłbym wdzięczny:)

Btw. Pierwszy raz to widzę;p Fajnie to wygląda @Up.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

W tej paczce są wszystkie modele do każdej postaci ;)

Opublikowano

Dokładnie, też poproszę jak można, 

Dzięki za kostiumy.

Opublikowano

Własnie tego szukałem bo akurat brakowało owego kostiumu.

Dziwne ostatnio sam przeszukiwałem klienta 2k14 i nie znalazłem tego,to chyba że jakoś pominąłem :D

Ale wielkie dzięki.

P.S Te fryzurki ma ktoś je może,bo też ich znaleźć nie mogę ;/ ?

Opublikowano

Własnie tego szukałem bo akurat brakowało owego kostiumu.

Dziwne ostatnio sam przeszukiwałem klienta 2k14 i nie znalazłem tego,to chyba że jakoś pominąłem :D

Ale wielkie dzięki.

P.S Te fryzurki ma ktoś je może,bo też ich znaleźć nie mogę ;/ ?

Fryzurki nie są częścią patcha, posłużyły mi tylko do screenów.

Opublikowano

lWfYULX.png

Do tematu dodałem Twojego screena, podpisałem go jak należy. Mam nadzieję, że może zostać ;) Jeżeli nie to usunę.

Fryzurki nie są częścią patcha, posłużyły mi tylko do screenów.

Mu chyba chodziło ogólnie czy ktoś ma, bo znaleźć nie może ;D

Opublikowano

Do tematu dodałem Twojego screena, podpisałem go jak należy. Mam nadzieję, że może zostać ;) Jeżeli nie to usunę.

Mu chyba chodziło ogólnie czy ktoś ma, bo znaleźć nie może ;D

Po to w sumie zrobiłem tego screena. Co do tych fryzur, to podesłał mi je kiedyś zaprzyjaźniony Włoch, więc nawet nie wiem czy są na jakimś forum. Ja się dalej trzymam zasady 0 wstawek na to forum :P.

Opublikowano

Po to w sumie zrobiłem tego screena. Co do tych fryzur, to podesłał mi je kiedyś zaprzyjaźniony Włoch, więc nawet nie wiem czy są na jakimś forum. Ja się dalej trzymam zasady 0 wstawek na to forum :P.

Z tego co widzę to fryzurę posiadam tylko jedną: Irokez :D 

Dlaczego nic nie wstawiasz ;D ? Tak byś miał przynajmniej lajki xD

Opublikowano

Z tego co widzę to fryzurę posiadam tylko jedną: Irokez :D

Dlaczego nic nie wstawiasz ;D ? Tak byś miał przynajmniej lajki xD

Irokez jest standardowy, bo woja robiłem jako pierwszego. :D Do tego seta jest chyba ta fryzura, ale pewności nie mam:

fQX3STK.png

Nie udostępniam na forum nic od ponad roku, bo nie ma to wg. mnie sensu. Na lajki nie mam parcia więc jakoś przeżyję. Jeśli komuś się podobają te fryzy to albo niech sobie ich poszuka, albo wypakuje mojego clienta po starcie WebMetin.

Opublikowano

Irokez jest standardowy, bo woja robiłem jako pierwszego. :D Do tego seta jest chyba ta fryzura, ale pewności nie mam:

fQX3STK.png

Nie udostępniam na forum nic od ponad roku, bo nie ma to wg. mnie sensu. Na lajki nie mam parcia więc jakoś przeżyję. Jeśli komuś się podobają te fryzy to albo niech sobie ich poszuka, albo wypakuje mojego clienta po starcie WebMetin.

Od tej strony ta fryzura wygląda dużo lepiej ;]

Opublikowano

fQX3STK.png

Chodziło mi o zestaw fryzur od tego kompletu co wyżej na ss.

Bo widziałem już jeden serwer to ma,to pomyślałem że one tez pochodzą z pl-a.

No ale się myliłem :D

Opublikowano

az się prosi ten kostium, by zrobić go w czerowo-brązowo-zółtej kolorystyce :) Teraz, nie wiem czemu kojarzy i się on z karnawałem w Brazylii :P

PS. Ta fryzurka u ninjy faceta nie jest przypadkiem zaciągnięta z Jade Dynasty? :D

Opublikowano

az się prosi ten kostium, by zrobić go w czerowo-brązowo-zółtej kolorystyce :) Teraz, nie wiem czemu kojarzy i się on z karnawałem w Brazylii :P

PS. Ta fryzurka u ninjy faceta nie jest przypadkiem zaciągnięta z Jade Dynasty? :D

Znając życie to nie koniec powiązań z Brazylią, ponieważ zbliżają się mistrzostwa świata. Dali taką kolorystykę, by połączyć Brazylię z Capoeira, która pochodzi z Brazyli. Co do pochodzenia fryzur to nie mam bladego pojęcia. Tak jak już pisałem dostałem je kiedyś, a że całkiem spoko wyglądały w grze (te screeny są z granny viewer gdzie trochę inaczej wyglądają) to wrzuciłem je do clienta. Co do zmiany kolorystyki to robiłbym w zestawieniu bieli, czerwieni (ciemna, odcień krwi) oraz czerni dla podkreślenia niektórych akcentów (z nastawieniem na biel).

Specjalista
Opublikowano

no no no no zacne ;] 

jeśli by ktoś potrzebował te patch-e to proszę oto link do tego na elite tam są tez inne patche 

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/3160656-release-metin2-new-patches-10-03-2014-a.html

Czy przypadkiem te patche nie są już na forum ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1135163-metin2-patch-wszystkie-z-globala/

Co do kostiumu,ciekawy.

A te fryzurki były albo na epvp albo na jakimś innym forum nie pamiętam nazwy,lecz je widziałem też.

Up plus za kreatywność :P

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...