Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 czarny obraz przy loganiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z loganiem na modzie z metin2mod.tk jak chce np lognac z schinsoo do jino lub gdzie indziej to zaladuje mi pasek i sto nie lognie mi i wylaczyc musze pandore i jak wlacze to jestem tam gdzie lognolem wgralem nawet mapy i dalej jest to samo nawet stalki teraz mi nie pokaze a u handlacza zamiast rosek to tarcze itd;/. pomozcie mi. widzialem jak iini grali na modzie na mapach 110 i 150 a ja nawet tam nie wejde;p

Opublikowano

no wlasnie to mam i lipa;/

moda mialem z metin2mod.tk i jak np lognac chce to zaladje ten pasek niebieski i stop i nie lognie;p

wgralem mapy to taksamo robi jak na ojne wchodze to  wogole czarny obraz nwidac strzalke na mapie jak sie ruszam;p

czyli mam pobrac pl tak?

Opublikowano

Powinieneś zainstalować moda w oddzielnym folderze, potem przerzucić tego moda do czystej pandory, jeżeli chcesz mieć mapki typu katki lub dolna to pobierz mapy, które podał 2up

Opublikowano

no wlasnie to mam i lipa;/

moda mialem z metin2mod.tk i jak np lognac chce to zaladje ten pasek niebieski i stop i nie lognie;p

wgralem mapy to taksamo robi jak na ojne wchodze to  wogole czarny obraz nwidac strzalke na mapie jak sie ruszam;p

czyli mam pobrac pl tak?

Tak, moda masz wypakować do spatchowanego clienta PL'a

Wtedy powinno normalnie działać.

Potem dograsz mapy i będzie wszystko grało ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...