Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftBest

finish4youxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na server CraftBest

IP: Craftbest.pl

Miła Administracja!

CraftBest jest to kilka serverów w jednym - Wyróżniają się tam servery: PVP, SV + Gildie oraz server główny na którym przebywa najwięcej osób :)

Jest tam wiele pluginów między innymi: Plugin na Pety!

Rangi płatne dostępne dla graczy:

- VIP

- SVIP

- EVIP

- SEVIP

Serdecznie Zapraszam!

image.png

HEHEHEHEHEHEHEHEHHE nie śmieszne

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Trzeba przyznać, serwer to lipa. Administracja - zachowanie na poziomie dzieci... Z reszta wystarczy zobaczyć niektóre powody banów ;) Osobiście byłem w administracji, długo grałem na serwerze (wtedy jeszcze o tym nie wiedziałem), dopiero niedawno się o tym przekonałem... Ekipa serwera banuje, by ukryć prawdę, podszywa się pod resztę osób z administracji (jeżeli dobrze poszukacie w koszu to znajdziecie mój post opisujący przykładową sytuację). SEVIP daje prawie wszystko (chociaż już od SVIPa się to zaczyna), creative, najlepsze kity... Można nawet kupić komendę /more... bez przesady.

Przepraszam za błędy - pisane z telefonu.

Pozdrawiam.

@Trupioblady

Czekamy aż dodadzą możliwość kupna rangi [Admin], lub [Wlasciciel]  ;)

@finish4youxD

Drixo, nie ma to być żadna obraza czy coś, bo wiesz, że ja Cię lubię, ale ten temat jest stworzony tylko po to, żebyś zwiększył swoje szanse dołączenia do administracji...

Opublikowano

Proponuję jeszcze 5 dodatkowych typów VIP'a, ale jeden musi kosztować bardzo drogo, ale mieć więcej możliwości od OP. Za 300zł dajcie możliwość usunięcia serwera. Już się wkurwiłem widząc te VIPY... Administracja dzieci :C

A i właśnie admin się popisał swoim poziomem. Gratki.

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Trzeba przyznać, serwer to lipa. Administracja - zachowanie na poziomie dzieci... Z reszta wystarczy zobaczyć niektóre powody banów ;) Osobiście byłem w administracji, długo grałem na serwerze (wtedy jeszcze o tym nie wiedziałem), dopiero niedawno się o tym przekonałem... Ekipa serwera banuje, by ukryć prawdę, podszywa się pod resztę osób z administracji (jeżeli dobrze poszukacie w koszu to znajdziecie mój post opisujący przykładową sytuację). SEVIP daje prawie wszystko (chociaż już od SVIPa się to zaczyna), creative, najlepsze kity... Można nawet kupić komendę /more... bez przesady.

Przepraszam za błędy - pisane z telefonu.

Pozdrawiam.

@"Trupioblady"

Czekamy aż dodadzą możliwość kupna rangi [Admin], lub [Wlasciciel] ;)

@"finish4youxD"

Drixo, nie ma to być żadna obraza czy coś, bo wiesz, że ja Cię lubię, ale ten temat jest stworzony tylko po to, żebyś zwiększył swoje szanse dołączenia do administracji...

O kogo ja tutaj widzę, wterana CraftBesta. Źle wypowiadasz się tylko dlatego że nie umiesz się zachować, wszyscy wiemy ile masz lat, nie raz byłeś banowany dlatego napisałeś wątek że odchodzisz bo dostałeś niesłuszne bany. A każdy jeden był uzasadniony. I od tego czasu tylko hejtujesz. Co do administracji serwera prawie każdy członek ma 14+ Ja sam mam 13, jedynym 14 latkiem jest MoveToFight, a cała reszta to 15 wzwyż więc nie rozumiem waszego zachowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...