Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osoby do Supportu? - Wejdź!

pawlakejro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

97738710272092745231.png

Witam,

Jeśli masz serwer, bądź w najbliższym czasie planujesz założyć swój własny serwer - nie masz pełnej ekipy w Support? Znalazłeś odpowiednią osobę.
Zacznę od tego, że się przedstawie.

Mam na imię Mateusz mam 19 lat, mieszkam w Płocku. W tibie gram od początku 7.6 - zaczynało się w kafejkach jak połowa tibijczyków. Gram w Tibie po dzień dzisiejszy mam spore doświadczenie w tych "pikselach". Praktycznie każdą wolną chwilę spędzam przed monitorem ruszając się postacią..

Jakie jest moje doświadczenie w posadach?
Za czasów Tibii 8.10 - Hostowałem swoje OTS'y, później masywne update tibii niestety nie pozwoliły mi dalej tworzyć tego co lubię.
Co do poszczególnych Posad, to byłem:
GOD: 7.6, 8.10, 8.54, 8.60
GM: 8.10, 8.60
Tutor: 7.6, 8.10,  8.54, 8.60

Jestem pomocą osobą, która pomaga wszystkim graczom w ich problemach, lecz nie tylko - Pomagam również Administracji jeśli mają taką potrzebę, czym dodatkowo się zajmuje?

• Jestem webdeveloperem ( synchronizacja (nabijanie) "lajków" Facebook
  • Lubię bawić się z grafiką (Coverphotos, Bannery)

Co do webdeveloperstwa - działam dosyć szybko Stabilne 100-150 kliknięc Lubie To! dziennie na stronie, oraz dodatkowe kliknięcia Lubie To! Pod postami. ( tygodniowo około 1000+ kliknięć Lubie To! )

Co do Grafiki - nie zajmuje się tym zbytnio długo lecz lubię dłubać, w poszczególnych programach Graficznych, Trochę dodam, ujmę, rozjaśnię, dodam cienie i wychodzi!
PODGLĄD PRAC

Jeśli masz życzenie, żebym widniał w Support List pod daną funkcją - Proszę o kontakt!
Również jeśli chcesz uzyskać więcej informacji wystarczy, że się ze mną skontaktujesz!

Mail - 24h/7
Facebook - 24h/7
Telefon - od Pt. do Nd. w godzinach 8:00-20:00

Pozdrawiam,
Mateusz

E-mail: [email protected]
+48 666 478 032
Facebook: http://www.facebook.com/pawlak.hajtozord!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...