Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić ile mam konto w lolu?

DamianPro98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanów się dokładnie kiedy mniej więcej mogłeś założyć konto. Czy w okolicach wakacji, w której mogłeś być wtedy klasie bądź przypomnij sobie jakieś wydarzenie lub też osobę przez którą zacząłeś grać w League of Legends. To jest szybszy sposób jeśli nie chcesz czekać na odpowiedź wsparcia Lol Teamu. Jeśli już próbowałeś w ten sposób to tak jak wyżej kolega napisał napisz do Supportu.

Opublikowano

Sprawdź emaila którego dostałeś od RIOTu podczas zakładania konta ;)

@Edit tam może nie być daty rejestracji, ale na pewno w poczcie (przy wiadomości)będzie podany miesiąc oraz rok kiedy został odebrany.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Sprawdź emaila którego dostałeś od RIOTu podczas zakładania konta ;)

@Edit tam może nie być daty rejestracji, ale na pewno w poczcie (przy wiadomości)będzie podany miesiąc oraz rok kiedy został odebrany.

Tylko jeśli założył konto więcej niż 4 miesiące temu to sie nie dowie kiedy założył konto. Kiedyś nie dostawało się, żadnego E-Maila potwierdzającego.

Opublikowano

Może i nie dostawało się E-Maila potwierdzającego, ale informacje, że konto w Lolu zostało utworzone na ten E-Mail.  :)

Opublikowano

Może i nie dostawało się E-Maila potwierdzającego, ale informacje, że konto w Lolu zostało utworzone na ten E-Mail.   :)

A w czym pomoże Ci ta informacja? :) W ten sposób raczej się nie dowiesz kiedy Twoje konto zostało założone :P

Ludzie wiem tylko tyle że założyłem konto gdy s2 było :P ale chciałbym poznać dokładną datę

Tak jak mówiłem nie kojarzysz chociaż jaka była pora roku za oknem? :)

Opublikowano

Zastanów się dokładnie kiedy mniej więcej mogłeś założyć konto. Czy w okolicach wakacji, w której mogłeś być wtedy klasie bądź przypomnij sobie jakieś wydarzenie lub też osobę przez którą zacząłeś grać w League of Legends. To jest szybszy sposób jeśli nie chcesz czekać na odpowiedź wsparcia Lol Teamu. Jeśli już próbowałeś w ten sposób to tak jak wyżej kolega napisał napisz do Supportu.

Nie musisz napierdalać dużą czcionką, chyba każdy ma wzrok.

http://timeline.leagueoflegends.com/pl
Masz, skmiń sobie pierwszą wydaną postać jak zacząłeś grać, może sobie przypomnisz.

http://quickfind.kassad.in/
Wszelakie szczegóły :>

Kassad.in już nie pokazuje daty utworzenia konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...