Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydawać grzybki? / Proszę o jakiś poradnik do darmowych grzybków :)

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam 90 grzybków. Lepiej je zostawić sobie na jakiś ekwipunek lepszy, czy ładować wszystko w piwa, żeby awanturniczość mieć? I jeszcze jedna prośba, podeśle mi ktoś poradnik do darmowych grzybków? Słyszałem coś o jakimś AOL.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Na razie zbieraj grzyby. Nie wydawaj ich na piwa, ponieważ szybko je stracisz, i potem ci ich zabraknie. Zdobądź dobry lvl, i wydaj na dobre EQ. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

ja z grzybami czekam na eventy :> wtedy mi się opłaca bo gram bez grzybów :> lepsze eq można mieć za samego golda też, czekaj na eventy ;)

Opublikowano

A te eventy na expa są regularnie? Bo tydzień temu pamiętam, że był, a teraz nie ma (kolega coś mówił, że są co 2 tyg.)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Eventy są regularnie co weekend w kolejnosci:

- Weekend Epicki ( ten był jeszcze dziś dla 50+ lv )

- Boom Gospodarczy ( Więcej kasy z misji )

- Grzybowe Żniwa ( Większa szansa na grzyba z misji )

- Weekend Mądrości ( Większy exp )

Opublikowano

Ja na twoim miejscu kupił bym gryfa 2 razy, miałbyś go nie na 28, tylko 42 dni (buy 2 pay 3), a resztę grzybów (40) wykorzystał w eventy na piwa.

Opublikowano

Zbieraj grzyby i ładuj co 4 tygodnie w event z większą kasą.
Jeśli masz ich więcej i starczy Ci na event dopiero kupuj EQ, z własnego doświadczenia wiem że szkoda grzybów na eq.
EQ dostaniesz z lochów, ja na samych lochach zrobiłem full eq swojej postaci i pozostałym 3 z wieży, do tego zostawiłem wiele epików u handlarza bo po prostu trafiały się lepsze za free.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...