Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

projekt z informatyki temat

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moglibyście mi nasunąć jakiś temat na pracę z informatyki w powerpoincie? tak sobię myślę co tu można na tych 10-15 slajdów umieścić, ale nie mam takiego żadnego dobrego pomysłu. Dlatego kieruje się do was z pomocą, może wy macie jakiś fajny pomysł?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wybierz coś czym się interesujesz i o czym dużo wiesz i mógłbyś opowiadać na prawdę długo.

Wtedy na pewno wyjdzie Ci więcej niż 15 slajdów :)

egq3SFm.png

Opublikowano

Wybierz coś czym się interesujesz i o czym dużo wiesz i mógłbyś opowiadać na prawdę długo.

Wtedy na pewno wyjdzie Ci więcej niż 15 slajdów :)

Tam nie ma o czym opowiadać :P. Otwieram prezentacje, animacje, przejścia, strzałki na kolejny slajd jakieś zdjęcie i informacja ^_^

coś innego?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

skąd mamy wiedzieć czym się interesujesz? wymyśl sam. nie wiem może spróbuj jak zroobić forum internetowe , opisz instalacje , konfiguracje itp. pamiętam że zrobiłem na ten temat prezentacje i dostałem 6- (coś z obrazki było nie tak)

albo temat o hakerach np. podajesz 15 słynnych hakerów

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

i nie rób w pp bo to juz jest nudne tylko wykorzystaj program "prezi" tam są wiele ciekawsze efekty (zobacz sobie przykłady w internecie)

wipek.pl

Opublikowano

Ja np. robiłem o broni, podawałem po 3-4 przykłady najlepszego arsenału z podziałem na RKM-y, PM-y, snajperki itd. Dane techniczne, rekordy, statystyki, ciekawostki, historia... Co chcesz, ale trzeba się tym interesować. Jeśli limit slajdów, to np. tylko o jednym rodzaju. Albo pojazdy wojskowe.

Nie wiemy, czym się interesujesz, więc...

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...