Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W koncu platyna !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wczoraj udalo mi sie wbic platyne. A pomyslec ze w wakacje bylem w brazie :O Sezon zaczynalem w goldzie IV, nie bylo jakos trudno, zadnych trolli jak niektorzy mowia. Raz na jakis czas jakis feeder, ale roam z mida pomagal ;)

cWJ.png

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Gratulacje :)

Grales na rankingowych z paczka 5 osobowa czy losowy dobor sojusznikow?

BKHXTTo.jpg

Robię prezentację serwerów /banery / sygnatury i inne 

ZAPRASZAM WWW.MPCforum.PL/ 11 Kwiecień START MPCforum 2 :)

Opublikowano

gratulacje, ja na razie od ferii (21 lutego) do teraz od silver 5 do gold 2 i w tym goldzie 2 już ponad 3 tygodnie jestem, bo kurwy ciągle afk/troll/feder, nieumiejętność gry.

tobie życzę udanego przejścia przez platynę :D

Opublikowano

Platyna V  <_< Grrr... Aż ciary przechodzą. Uwierz mi, teraz zacznie się to co najgorsze w League Of Legends  :unsure: Pełno boostowanych brązów, co mają wyje*ane jaja na gry, bo oni wbili już Platyne  -.-

Gratulacje, pnij się wyżej  ^_^

Opublikowano

@UP wlasnie poczulem to na wlasnej skorze xD gram syndra wszystko spoko fizz zoutfarmiony, draven przychodzi na mida walnal mi 900 z 1 auto attacku, w team figtach jak go sie sfocusowalo to nic nie dawalo mieli yoricka z ultem xD. Nie mialem jak roamowac bo linia na fizza nie byla latwym orzechem do zgryzienia, wygralem bo widac bylo ze do konca nie ogarnia fizza i wzial tylko dlatego ze kontruje, wygralem 2rankedy a teraz znow 0lp... gg

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Gratulacje, chociaż wierz mi to nie jest aż tak dobra liga. :/

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...