Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie dodać dodatkowe skrypty ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam takie > 68856f6f195c.png

gram często a nawet prawie zawsze garenem na solo topa i niewiem, macie jakieś które by mi sie przydały ? mam free konto więc moge wrzucić jeszcze 2 no może nawet 3 bo auto shield żadko mi sie przydaje. wiecie jakie przydatne skrypty jeszcze wrzucić ? za dobre podpowiedzi będą plusiki !

Opublikowano

ale wiesz ze tutaj sie nie dodaje scryptow? tu mozesz miec te ktore sa w Search Script xD

a te ktore ty chcesz to w custom script i masz new script czy cos i tak ze strony bola biezesz xD bk

ps pobiez jeszcze hidden object czy jakos tak widzisz wardy tarpy np cait niddale itp

Opublikowano

wiem to dobrze.. :) dlatego pytam o wszystkie te które są wbudowane (może ominąłem jakis który by mi sie przydał) ale mówie też o pozostałych. przypominam że mam free konto i szukam darmowych skryptów

Opublikowano

nie szukam koniecznie do garena bo dobrze mi się nim gra bez skryptu na niego ale chodzi mi o jakies dodatkowe :)

Opublikowano

AutoSmite. I te wbudowane skrypty możesz pobrać wszystkie i aktywować wszystkie na raz - nie ma tam limitu z tego co pamiętam. Dotyczy to tylko Custom Scripts.

A jak do Custom Scripts to hmm 

na pewno : 

- SAC

- Freaking Good Evade (omija Ci skillshoty) np leci na Ciebie ult Jinx, Malphite'a to Ci flashuje lub użyje jakiegoś skoku jeśli Twój champ takowy posiada.

- Dat Yasuo

Opublikowano

co daje skrypt dat yasuo ? kojarzy mi sie to z yasuo ale moge sie mylić (a ja pytam o pomocnicze skrypty na garena) , i co to za skrypt SAC

Opublikowano

No SAC to Sida Auto Carry. Czyli np last hituje Ci jak przytrzymasz odpowiedni klawisz, automatycznie odpali Ci ignite jak typ może od niego umrzeć, odpalić barierę jak masz mało hp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...