Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać pluginy do SAC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mimo, że w temacie z pluginami do Sida`s Auto Carry zazwyczaj jest bardzo ładnie wyjaśnione jak wgrać ten plugin trochę osób na forum ma z tym problemy. Postanowiłem na szybko wytłumaczyć jak to zrobić.

1. Musimy mieć Sida`s Auto Carry (ta wersja jest darmowa jeżeli ktoś zakupił wersję Reborn to robi tak samo tylko, że z Rebornem

http://botoflegends.com/forum/topic/1456-script-sidas-auto-carry-revamped/

Wgrywamy to jako normalny skrypt.

2. Wybieramy pluginy, który chcemy przyinstalować.

3. Jeżeli posiadacie wersje Revamped to uzywajcie wersji, która jest podpisana jako REVAMPED a jeżeli macie SAC Reborn to wybierzcie wersja podpisana REBORN.

4. Teraz musimy zapisać plik w formacie .lua w miejscu x:\BoL\Scripts\Common gdzie 'x' oznacza wasz dysk oczywiście jeżeli folder z BoL`em nazwaliście sobie np. 'Pomoce naukowe' to wklejacie tam.

5. Aby zapisać ten plik w formacie .lua otwieracie nowy dokument tekstowy wklejacie tam kod skryptu i zapisujecie jako (patrz screen shot)

1385899874-U98853.png

Co do nazywania pluginu: SidasAutoCarryPlugin - y

Gdzie 'y' to nazwa championa początek (czyli 'SidasAutoCarryPlugin - ') jest zawsze taki sam. I nie zapomnijcie dopisać .lua i zaznaczyć "Wszystkie typy plików"

Jest jeszcze sposób aby utworzyć w 'Scripts' foler 'SidasAutoCarryPlugins' lecz ten sposób niekoniecznie mi działa (może robię coś źle) więc nie chcę próbować go opisywać.

Opublikowano

Jest jeszcze sposób aby utworzyć w 'Scripts' foler 'SidasAutoCarryPlugins' lecz ten sposób niekoniecznie mi działa (może robię coś źle) więc nie chcę próbować go opisywać.

To jest dla Reborna, ogółem poradnik ok.

Opublikowano

To jest dla Reborna, ogółem poradnik ok.

No własnie pluginy do Reborna, jak dodałem je w taki sposób, nie działał mi,a jak dodaje je w ten sposób co do revamped to jest wszystko ok. Więc metoda z "SidasAutoCarryPlugin" w folderze common wydaje się być uniwersalna bo działa i na pluginy do Revamped i do Reborna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...