Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smocze monety metin2 pl allegro

elekszyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co sie dowiedziałem to SM są z robienia reklam - masowo. Pozostaje rozwiązanie zagadki jak oni przelewają te SMy na Twoje konto (no chyba, że dają postać na której są SM w co wątpię)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

szczerze? nie kupuj sm na allegro mój kumpel nabrał sie na to i zrobili go w "uja"

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Znawcy metina przybywajcie ! 

Phoenix Ty w ogóle powinieneś mieć zakaz wypowiadania się w tematach dot. metina. Takich bzdur jakie dzisiaj wypisujesz to dawno się nie naczytałem a śledzę twoje wypowiedzi od rana i jestem zażenowany twoją wybitną wiedzą na temat tej gry. 

Odp do autora: 

Ładowanie sm przez allegro jest dość proste i banalne, ale tego dokładnie zdradzić nie mogę w każdym bądź razie praktycznie robisz to sam pewnym i sprawdzonym sposobem :) 210 sm= 35/40 zł. I na allegro jest jeden pewny dostawca którego polecam, ale to już PW. 

Opublikowano

Wypowiedzi moderatorów... brak słów.

Bardzo łatwo to wyjaśnić a nawet sam tak kiedyś robiłem, można było na tym sporo zarobić 

Osoba sprzedaje yangi za doładowania do telefonu zazwyczaj jest to dużo drożej niż normalnie przelewem. Np 100kk masz po 3zł to on po doładowania za 5zł sprzedaje, dzieci które nie mają kont w banku bardzo chętnie kupują takie coś...

Później gdy ma już sporo pieniędzy na koncie po prostu ładuje komuś sm przez sms'a taniej o te 5/10zł niż jakby miał sam ładować.

Więc ktoś mu płaci przelewem za te sm a on ładuje za hajsiwo z telefonu.

Moderatorzy w swoim dziale niestety są bezkarni i mogą tzw. lać wodę, spamować bez konsekwencji.

nie wiem jak robią, ale banują za kupno SM przez allegro

Jak nie wiesz to po co piszesz? w tej chwili jeśli napisałby to użytkownik otrzymałby warna za offtop...

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...