Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grasz ally albo horda? PODMIANA SKINOW 100% free

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Zapewna spora czesc z was wie ze owa podmiana skinow istnieje :), ale ta 2 czesc owszem nie wie tego :)

A wiec zaczynamy :):

Sciagamy

http://plusrep.net/downloads/MESsetup.exe

Nastepnie rozpakowujemy go gdzie chcemy :) domyslne c://program files

Jesli nie masz net frameworka sciagnij wersje 2.0 a jesli i taka posiadasz a nie moze otworzyc ci sie instalacja sciagnij Net Framework 3.5 z dobrepogramy.pl

Nastepnie sciagnij

http://www.zshare.net/download/135417626086f9be/rozpakuj i wklej do swojego folderu z wowem

Jak obslugiwac program tutek:

Jest tez jego 2 czesc znajdzie ja obok na pasku podobne filmy bedze tam next part

Jesli zrobiles wszystko jak jest w owym filmiku i dziala to odpalasz wowa przez Wowme.exe kotry znajduje sie w twoim folderze z wowem jesli go tam przedtem wkleiłeś

Granie ally wreszcie bedzie milsze :D teraz nie musze expic swojego ud locka tylko grac moim humanem i miec ud w 1 :D i to na globcu happy4ever :D

Znalezienie przez blizza owego skina jest wrecz nie mozliwe

Gracze Cie widza jako humana ale ty sam siebie widzisz jako UD, castujesz spelle jak ud, smiejesz sie jak ud, tanczysz jak ud ale inni gracze widza jak smieje sie human tanczy human, castuje human

Lepszy opis znajdziecie na

http://www.mmowned.com/forums/model-editin...tchy-s-mes.html

Wszystkie programy sa czyste ....

sharingan1s.png
Opublikowano
Gracze Cie widza jako humana ale ty sam siebie widzisz jako UD, castujesz spelle jak ud, smiejesz sie jak ud, tanczysz jak ud ale inni gracze widza jak smieje sie human tanczy human, castuje human

I to jest jak całowanie lalki zamiast prawdziwej dziewczyny. Ale inaczej się nie da ;P

Pozdrawiam

Opublikowano

Powiedz mi, czy sprawdzałeś to na globalu. Bo jednak jest to zmiana plików wowa, które raczej są sprawdzane przy łączeniu z serwem i mozliwe, ze za to mozna dostac warna/bana itp

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Na globalu dziala 100% i nie jest to zmienianie plikow wowa tyko dolaczenie 2 nowych... Pozatym nie laczysz sie przez launchera tylko przez wowme.exe, a czego gm nie widzi to ty bana nie dostaniesz :) bo ty tylko to widzisz :)

Czytalem nawet :

[Wrap Up]

Blizzard's main focus is to stop hackers and exploiters. If you don't intend on using skins and models to exploit or hack you shouldn't have to worry about getting banned.

[uPDATE:6/8/2008]

Blizzard has updated the scan.dll to Detect The model Edit Fix. Don't get this Confused with model Edits. You can delete the Scan.dll to get past this detection or Get the updated version of WoWModelEdit Fix. It is still unknown if Warden can detect Model Edits, As Warden and Scan.dll are 2 totally different things.

Link do postu

http://www.mmowned.com/forums/model-editin...g-bannable.html

Jak widac jesli wyskoczy czy informacja przy wlaczeniu wowa ze znaleziono u ciebie podmiane modeli wtedy kasujesz opwy plik scan.dll i po klopocie, blizzard moze cie cmoknac i pozdrowic :), ofc nie nalezy sie tym chwalic bo ktos napisze do gma ticket i pozamiatane :)

Ja na tym bede grac od 29 czerwca na globcu bo moj human lock mnie dorabia.

Pozatym ta podmiana modeli mnie ratuje bo juz chcialem grac od nowa UD lockiem chociaz mam humana na 70 lvlu i to z niezlym ekwipunkiem...

sharingan1s.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taak. Jeśli to ingeruje w grę wtedy masz bana. Lecz nie wysyłasz plików na serwer. Więc tak jak mówił Kosiarz usuwasz plik i po kłopocie.

8391080b25acbedd18fe93e0fcb24a57970b1167315.gif

83913bc5bf5efc04f568f7b8a2606a9a47e7163829.gif

839163e5f3d9d46566413a949abd403cf5d09131792.gif

839187fc40ca0c6cdaea0d99f1695968dfd5791776.gif