Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec aska

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogolnie smieszy mnie cos takiego nie tylko na Asku :) Na fejsbuku mam znajomego ktory niemalze codziennie postuje cos w stylu "Spisz? Jak nie to lajk" " Jestes w szkole? Lajk" "Ch*j d*pa c*cki blablablabla? LAJK LAJK LAJK" ... Wkurwie mnie to, bo nie do tego zostal fejsbuk stworzony. To samo tyczy sie Aska, zostal stworzony do poznawania ludzi a nie do lansowania jakis pojebanych niedrozowinietych i niedowartosciowych laleczek. Najbardziej wkurwiajace jest to ze kobieta jest brzydka jak stara k*rwa a zachowuje sie jakby byla niewiadomo kim i niewiadomo jak ladna :)

Na koniec powiem, chuj z tym askiem ;d

61093c6efb.png

Opublikowano

@UP

Haha, dokładnie. Jedna brzydka dziewczyna z liceum wyglądająca jak 40 latka bez zębów wstawia swoje zdjęcia z podpisem " taka ja tam słodka" a w komentarzach wszyscy "lalunia, ale dupa". Później takie coś wbija ci z poczuciem wyższości nad tobą na twoją profilówke i pisze jaki to ten twój ryj jest brzydki. :D

21515.jpg

Opublikowano

Taka moda. Wcześniej się bawiło w dom, 14letnia koleżanka była mamą a Ty tatą, teraz jest 21 wiek. 'Trochę bardziej realistycznie' dzieciaki do tego podchodzą :D

Za moich czasów jak ktoś mial diskmena, to się jarało pół ulicy, teraz podobnie jest z iphonami itp. ;)

Ja zbierałem takie motorki i samochody z gum(które były twarde jak kamień) a teraz się kolekcjonuje choroby weneryczne :D

Świat idzie do przodu ! Nie przejmujcie się tym, pomyślcie 'co' Wasi synowie do domu przyprowadzą (- synowa).

52287137559562145640.png

Opublikowano

Czasy się zmieniają, zainteresowania i priorytety również :) Za parę lat takie zachowanie każdy będzie uważał za wzorowe bo nie wiadomo czym będą się jarać nastolatki przyszłości :D

Opublikowano

Jakie czasy taka moda, tyle że obecnie to już jest jakaś przeginka.

Sam już nie mam konta na facebooku i nie zamierzam tam wracać. Raz założyłem i wystarczy... Wystarczyło że dałem w swoim profilu informacje na temat związku że kawaler, to już jakiś 40 letnia kobita zaczęła się zalecać.

Wat da fack?

Opublikowano

Zdążyłem się przyzwyczaić ale boję się co będzie za kilka lat. Teraz to dzieciaczki z podstawówki tylko gadają o majkrafcie, asku i fejsbuku. Z resztą... nie tylko w podstawówce.

Opublikowano

Ja mam bekę jak psiapsiółeczki dzielą się profilami na asku.

Piszesz pytanie do danej osoby, a tu odpisuje jej koleżaneczka, np:
nie interesuj się :**** /Aga

Nie wiem czy się śmiać, czy płakać.

Mam nadzieję że choć 50% tych pokemonów wyrośnie z tej głupoty.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...