Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec aska

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem na jakże ciekawą stronę, wylęgarnię znanych #yolo #swag Gimnazjalistów, na profil pewnej dziewczyny. Taka typowa 6 klasa pdst., air maxy, sweet focie z samym sobą, ale najgorszy jest tok myślenia tej dziewczynki. Jej opis to: Jestem XYZ, mam 13 lat i uwaga.... mam męża :*. No ok, przeboleć takie coś, samemu mi w pdst. odwalało na temat płci przeciwnej( byłem wtedy głupi). Pierwsze pytanie od "męża" i jej odpowiedź to samojebka z paintem lvl hard. Drugie: Czy gdyby ktoś do cb przeszedł i zaczął całować, to co buc byś zrobiła? Ona: jeśli byłby przystojny, to bym zaczęła się z nim całować. To już mnie rozwaliło. 13lat, za 2 dni test szóstoklasisty, a tu takie doświadczenia. Co o tym sądzicie? Rozumiem, są starsze gimbki, ale to jeszcze nawet nie wiek do rozwoju. Widziałem różne rzeczy na asku i na necie, ale to już przerasta wszystko, nawet harda na sadolu. Ta dziewczyna żyje w zakłamanym świecie, wydaje jej się, że 1 kg•m/s tapety i maxy, to robi się #swag.

Opublikowano

No przecież #swag i w ogóle musi być. Najbardziej śmieszy mnie moda na iphone i produkty z marki Apple byleby zabłysnąc. xD

Opublikowano

jak widać autorowi postu to się tak bardzo podoba aż poczuł się zazdrosny i ostro krytykuje, typowy objaw braku tolerancji

po cholerę czytasz i fascynujesz się tym, a potem tworzysz takie wypociny. denerwuje cię coś czy wnerwia nie czytaj i nie nie oceniaj z twojego punktu widzenia , będziesz miał to gdzieś bez nerwów i żalu który tylko dupsko ci ściska

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

tera do dziewczyn sie nie podchodzi z różą, a ze szpachelką.

I z gumką (nie do wszystkich oczywiście)

@top

Jakoś mnie to nie zdziwiło, bo to już jest standard w tych czasach.

Opublikowano

I z gumką (nie do wszystkich oczywiście)

@top

Jakoś mnie to nie zdziwiło, bo to już jest standard w tych czasach.

I torebką ( na głowe )

Opublikowano

No przecież #swag i w ogóle musi być. Najbardziej śmieszy mnie moda na iphone i produkty z marki Apple byleby zabłysnąc. xD

To jeśli ja mam iphone, to jestem modny i jestem gimbem? 

Sorry, nie każdemu pasują telefony typu Samsung.

Opublikowano

Drugie: Czy gdyby ktoś do cb przeszedł i zaczął całować, to co buc byś zrobiła? Ona: jeśli byłby przystojny, to bym zaczęła się z nim całować. To już mnie rozwaliło. 13lat, za 2 dni test szóstoklasisty, a tu takie doświadczenia. 

Nie wiem co Cie dziwi. W mojej klasie też są takie perełki typu Swag, Sweet, directioners i beliebers forever <333 itd. A najbardziej smuci mnie to, że 3/4 moich "rówieśników" z prostych próbnych testów ma max 15/40 ( bodajże 3 osoby, reszta ma 5/40), z nikim nie da się pogadać na normalne tematy, same srajfony, direkszjoners i love barca forever bo wygrywają mecze z messim to kochajmy barce, potem nam sie odechce jak zaczną przegrywać... 

21515.jpg

Opublikowano

Drugie: Czy gdyby ktoś do cb przeszedł i zaczął całować, to co buc byś zrobiła? Ona: jeśli byłby przystojny, to bym zaczęła się z nim całować. To już mnie rozwaliło. 13lat, za 2 dni test szóstoklasisty, a tu takie doświadczenia.

No wydaje się trochę nienormalne, ale spójrz na to z innej strony, gdybyś miał wolną chatę, i przyszła do Ciebie 18-letnia sąsiadka i powiedziałaby, że chce się bzykać to odmówiłbyś jej? xD

Opublikowano

Świat idzie do przodu. Naoglądały się Biebera i odbija wariatkom ...

To jest 21 wiek, a zapowiada się ,że z roku na rok będzie coraz gorzej.

Nie długo lepiej będzie żyć się w samotności niż z dziewczyną jak teraz co drugie małżeństwo się rozpada przez zdrady itd.

Jeszcze 20 lat temu nie słyszano o czymś takim jak zdrada ...

u6pv.jpg

Opublikowano

To jeśli ja mam iphone, to jestem modny i jestem gimbem? 

Sorry, nie każdemu pasują telefony typu Samsung.

Przeczytaj do końca posta a potem komentuj.

Opublikowano

Nie długo lepiej będzie żyć się w samotności niż z dziewczyną jak teraz co drugie małżeństwo się rozpada przez zdrady itd.

Heh, za niedługo co druga "dziewczyna" będzie w rzeczywistości przebranym chłopakiem, nie będzie warto ryzykować. A wszystko zaczęło się od rurek.

Aż strach pomyśleć co będzie za 20 lat xD

Opublikowano

#swag #yolo #jestemzajebisty #mamtelefon #mamtelewizor #wszystkomam

@topic: gimbuski z mozgiem wielkosci orzeszka

Opublikowano

taki pojebany wiek, co zrobisz ;p 

ja mam 16,5 lat, chodze do 1 liceum i siedząc na lekcji czasem czuje się jak w zoo... czuje się jak lew zamknięty w klatce z małpami.... idiotyzmy moich rówieśników mnie przerażają, serio jestem bardzo dojrzały nie tylko zachowaniem ale też i wyglądem... a to co się dzieje teraz w gimbazach i podstawówkach to masakra :( za moich "czasów" w podstawówce to już tak pod koniec się miało najwyżej telefon, z ludzmi kontaktowało się na gg, bawiło się na nk i grało w gry przeglądarkowe... wychodziło się odrazu po szkole na dwór, szło się po kogoś i pytało czy wychodzi i zazwyczaj ta osoba wychodziła, no chyba że naprawde nie mogła :) teraz to wygląda tak, spytasz kogos na facebooku czy wychodzi - odpowiada Ci ze nie moze albo coś a tak naprawde by mógł, ale facebook/gry silniejsze :D teraz w podstawówkach super smartfony, maxy, facebook, "poważne związki" i słyszałem już że nawet MELANŻE..... a w gimnazjach teraz dziewicy to ze świecą szukać :> nawet wyglądem są zjebani i do tego ich roczniki brzmią śmiesznie ;p ja pamiętam jak to w 2-3 klasie siedziałem jak taka wystraszona ciotka wśród 5-6 klasistów ktorzy wygladali jak dzisiejszy licealiści.... w gimbazie tak samo teraz dzieciarnia z wyglądu... ja mam o tyle dobrze że w liceum poza swoim rocznikiem mam 96 i 95 więc wśród dzieciarni nie siedze, ale będąc w klasie maturalnej będzie tu niezła dzieciarnia :O 

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

No niestety, tak już jest i zapewne będzie coraz gorzej.

Jak teraz patrzę na swojego brata który chodzi aktualnie do 6 klasy podstawówki to na prawdę, widzę przeskok między moim dzieciństwem a mojego brata ( różnica 6 lat )

Naprawdę jest kiepsko, gdy ja byłem w wieku mojego brata to nie pamiętam nawet czy miałem telefon, a teraz takie wymagania stawiają, coraz to lepsze telefony na szpan, ciuchy jak najdroższe etc.

Zabawy na dworze a teraz się wolą bawić na fb czy tam w innych grach bo poco się męczyć, jak można na kompie pograć...

Dziwić się, że później tacy ludzie są...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

To wina rodzicow-debili ktorzy maja wyjebane na to co ich dzieci robia w sieci i ile siedzą na kompie. Moj tata pozwolił mi zalozyc FB (poprosil mnie, zebym o ten serwis sie go pytal) dopiero w gimnazjum.... I chwała mu za to!!!! Naprawdę :) mialem tez limit 1h dziennie po dwa razy na kompa. I to naprawdę dobre było, serio.

Ja np. nie rozumiem, jak ludzie moga odpisywac prace z kompa czy siedzieć na fb o 12 w nocy nie na komorce a na kompie nie zwracając na siebie uwagi rodziców! To przerazajace, jak rodzice maja wyjebane na swoje dzieci. Ale patrzac na mojego 6 letniego brata i jego przedszkole odzyskuje nadzieje :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

teraz to wygląda tak, spytasz kogos na facebooku czy wychodzi - odpowiada Ci ze nie moze albo coś a tak naprawde by mógł, ale facebook/gry silniejsze :D

Ja bym chętnie wychodził, jakbym miał z kim... 

To wina rodzicow-debili ktorzy maja wyjebane na to co ich dzieci robia w sieci i ile siedzą na kompie. Moj tata pozwolił mi zalozyc FB (poprosil mnie, zebym o ten serwis sie go pytal) dopiero w gimnazjum.... I chwała mu za to!!!! Naprawdę :) mialem tez limit 1h dziennie po dwa razy na kompa. I to naprawdę dobre było, serio.

Ja np. nie rozumiem, jak ludzie moga odpisywac prace z kompa czy siedzieć na fb o 12 w nocy nie na komorce a na kompie nie zwracając na siebie uwagi rodziców! To przerazajace, jak rodzice maja wyjebane na swoje dzieci. Ale patrzac na mojego 6 letniego brata i jego przedszkole odzyskuje nadzieje :)

Do 12 w nocy siedzą amatorzy. Ja mam 12 lat a 6/7 dni w tygodniu siedzę do 5 rano, o 6 do szkoły. ;)

21515.jpg

Opublikowano

Do 12 w nocy siedzą amatorzy. Ja mam 12 lat a 6/7 dni w tygodniu siedzę do 5 rano, o 6 do szkoły. ;)

I cos ci mowia rodzice?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Exp się sam nie nabije.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...