Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KV-3 Czy warto?

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mogę go kupić, już dawniej nim grałem ale go sprzedałem bo kasa się przydała. Dzisiaj nazbierałem duuużo kasy, to pomyślałem czy go kupić, ale czy on jest aktualnie dobry?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Bardzo fajny czolg ale pod warunkiem ze jest na topie i na miejskiej mapie

Rzucony na VIII/IX jest latwym fragiem

KV 4 tez dupy nie urywa

w tej lini zabawe zanyczyna sie pewnie na IX

860331433165800174608.png

Opublikowano

Bardzo fajny czolg ale pod warunkiem ze jest na topie i na miejskiej mapie

Rzucony na VIII/IX jest latwym fragiem

KV 4 tez dupy nie urywa

w tej lini zabawe zanyczyna sie pewnie na IX

Dokładnie. W tej linii IXt jest najlepszy, 6t też ujdzie, ale 7-8t słabiutki. Jeśli zamierzasz kończyć tą linię, to kupuj, jeśli chcesz tylko do zabawy, to nie kupuj. Tyle w temacie. Czołg słabiutki, jego odpowiedniki z 2 linii HT go niszczą.

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie pocisków, nie chcę spamować nowym tematem, jak nazywają się skrótowo pociski:

burzący

podkalibrowy  -  co on daje? Jak strzelałem we wroga raz mu 7 hp zabrałem o_O

przeciwpancerny

Chodzi mi o te skróty typu HE itp, nie ogarniam tego.

Opublikowano

pp/ap - przeciw pancerne

ob/he - odlamkowo burzace

pkpp/apcr- podkalibrowe przeciw pancerne

??/hesh - rodzaj odlamkowo burzacych

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie pocisków, nie chcę spamować nowym tematem, jak nazywają się skrótowo pociski:

burzący

podkalibrowy - co on daje? Jak strzelałem we wroga raz mu 7 hp zabrałem o_O

przeciwpancerny

Chodzi mi o te skróty typu HE itp, nie ogarniam tego.

http://www.mpcforum.pl/topic/1140687-tut-pociski/#entry9805005
(Jeżeli nie w code jest, to poprawie jutro, bo z fona jestem)

Co do tematu: nie lubiłem KW-3 - praktyczny brak pancerza, chyba, że ogarniesz sidecrap (still KW-220 ma lepszy bok na T5 niż ty na T7)

Do tego brak mobilności, ślepota i działo nie sprawujące się dobrze (walczysz na dalsze dystanse, przez co ubolewasz nad celnością i pene, kiedy w ISie tak nie jest)

Przesiadka z KW-3 do KW-4 to najlepszy przeskok jaki miałem. Po wytopowaniu KW-4 jest potwortem ze świetnym działem, pancerzem i znosną mobilnością. (PS- ani Juri ani Raiden nie mieli KW-3/4 więc ich nie słuchaj ;) )

KW-3 musisz przeboleć. Podobno dobry czołg defensywny

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/1140687-tut-pociski/#entry9805005
(Jeżeli nie w code jest, to poprawie jutro, bo z fona jestem)

Co do tematu: nie lubiłem KW-3 - praktyczny brak pancerza, chyba, że ogarniesz sidecrap (still KW-220 ma lepszy bok na T5 niż ty na T7)

Do tego brak mobilności, ślepota i działo nie sprawujące się dobrze (walczysz na dalsze dystanse, przez co ubolewasz nad celnością i pene, kiedy w ISie tak nie jest)

Przesiadka z KW-3 do KW-4 to najlepszy przeskok jaki miałem. Po wytopowaniu KW-4 jest potwortem ze świetnym działem, pancerzem i znosną mobilnością. (PS- ani Juri ani Raiden nie mieli KW-3/4 więc ich nie słuchaj ;) )

KW-3 musisz przeboleć. Podobno dobry czołg defensywny

ciekawe skad niby wiesz ze nigdy nie mielismy kw3/kw4?

KW3 rzucony na topie daje duzo frajdy, dobrze ustawiony zrobi dobra robote

KW4 na topie juz dupy nie urywa, jest wolny i pancerz jest malo wart przez wielki weakspot na wiezy, fajne dzialo nie nadrobia jego wad)

Opublikowano

Linia do E5 jest bardzo przyjemna i polecam Ci ją. 7-10t jest moc, jaja urywa, a 5-6t przebolejesz. W sumie nie są znowu bardzo tragiczne. Polecam tą linie.

Opublikowano

ciekawe skad niby wiesz ze nigdy nie mielismy kw3/kw4?

KW3 rzucony na topie daje duzo frajdy, dobrze ustawiony zrobi dobra robote

KW4 na topie juz dupy nie urywa, jest wolny i pancerz jest malo wart przez wielki weakspot na wiezy, fajne dzialo nie nadrobia jego wad)

To jesteś pierdolonym pomidorkiem, skoro uważasz, że KW-4 jest słabe na topie. Sidecrap polega na tym, że wystawiasz bok i po wystrzale chowasz wieże... nie wiem czy wiesz.

Co do mobilności - jak sie jeździ na stock silniku to sie ma... -.-

Opublikowano

Bardzo dobre czołgi, op 8t, lecz nie dla newbie. Brak pancerza, dobra mobilność, przyzwoite lufki.

Opublikowano

To jesteś pierdolonym pomidorkiem, skoro uważasz, że KW-4 jest słabe na topie. Sidecrap polega na tym, że wystawiasz bok i po wystrzale chowasz wieże... nie wiem czy wiesz.

Co do mobilności - jak sie jeździ na stock silniku to sie ma... -.-

jak sie trafi na debilu to nawet amx m4 mozna zrobic sidescrapa

w porownaniu do is3, tygrysa II, carnawrona, amx 50 100, 110, t32 to kw 4 szalu nie robi bo jest zbyt wolny i ma za duze weakspoty a dzialko tego nie nadrobi

Opublikowano

Bardzo dobre czołgi, op 8t, lecz nie dla newbie. Brak pancerza, dobra mobilność, przyzwoite lufki.

Aktualnie jestem przy 3T, rzucili się na mnie w 5 i nic mi nie zrobili, a 3 fragi dla mnie :D

Dobry jest 4t,5t,6t?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Dobry jest 4t,5t,6t?

4t shit z dobrym pancerzem

5t przeciętna mobilność, słaby pancerz, przyjemna lufka

6t coś tak 5t tylko lepszy

Opublikowano

Tak, bo "Ruskie som op". Obie linie są bardzo dobre, lecz mi się bardzie podoba to do isu, czy linia do 268.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...