Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry uruchomię na tym komputerze?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie w jakie gry akcji typu wolfenstein itd.. mogę zagrać na tym komputerze ?

GeForce 8500GT 512 ram

Amd Athlom X2 Dual Core Processor 5000+ 2.59GHz

3GB RAM

Windows 8 Pro

Wygrałem już gry typu: Max Payne 3,Mafia 2,Battlefield 3,Black Ops 2,Black ops 1,Hot Pursuit, Wolfenstein,Shogo,Quake 3, Diablo 3+ dodatek i  Crysis 2, Call Of Duty 4,mw2,mw3,

Left 4 Dead 2. Jakie gry jeszcze polecacie ?

@Edit grałem także w Dead Island,Dead Island RipTide ,The Sims 3 jak i 2 część, Gta wszystkie części prócz London oraz Vice City Stories

Opublikowano

A może bez tych cs ;/ Nie znoszę tej gry dziwna jest.. Jakieś gry typu far cry,the sims,need for speed lub gta albo saints row 3.

Titanfall mi nie pójdzie chyba jak myślicie ?

Opublikowano

odnośnie gier które ci jeszcze odpalą na tym pc to polecam moją ukochaną gre fallout 3, coś jak far cry tylko bardziej pod rpg podpada i jeszcze mass efect

Opublikowano

Te gry co podałeś to całkiem spoko jutro jadę do sklepu zamówić :)

Piszcie jeszcze jakieś gry

Oczywiście grałem Dead Space 3 Na wysokich

Opublikowano

W Titanfalla nie pograsz. U mojego kumpa, który ma HD5750 ta gra ledwo co chodzi. Polecam Ci Fallout New Vegas, gra kozak. TES4 Oblivion, też spoko no i wszystkie Gothic,a no i Wiedźmin jedynka.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano
Wygrałem już gry typu: Max Payne 3,Mafia 2,Battlefield 3,Black Ops 2,Black ops 1,Hot Pursuit, Wolfenstein,Shogo,Quake 3, Diablo 3+ dodatek i  Crysis 2, Call Of Duty 4,mw2,mw3,

3/4 tych gier nawet nie ruszy. 8500GT ? To do mało czego się nadaje. 

Opublikowano

3/4 tych gier nawet nie ruszy. 8500GT ? To do mało czego się nadaje. 

Nie ruszy ? To jakim cudem mi działają napisz mi? Może nie działają super płynnie ale np. w bf3 multi osiągam 20-40 fps max :), Max Payne 3 jakoś działa ze wszystkim minimalnym inne gry także.. Diablo 3 + dodatek mam tam wielkie spadki fps ale da się nawet grać.mw,mw2 i 3 też grałem na niskich płynnie. Wszystkie te wypisane gry działały :) Jeżeli nie wierzysz to dodaj mnie na steam mogę ci je najwyżej podać na pw. Na steam mam wszystkie te gry, diablo na battlenet a bf3 na orgin więc sam nie wiem dlaczego piszesz że mają nie działać skoro jakoś chodzą. Karta jest dobra tylko mało kto na niej siedzi i nikt nie wie że pociągnie nawet takie gry.

Jeżeli nadal ktoś nie wierzy to zapraszam na pw chętnie zagram w jakąs grę która ma mi niby nie zadziałać :). Crysis 2 działał spokojnie crysis 3 próbowałem ale tam mam z 3-10 fps więc w 3 już nie zagram ;)

Opublikowano
 Karta jest dobra tylko mało kto na niej siedzi i nikt nie wie że pociągnie nawet takie gry.

Wygrywasz order uśmiechu : P

Nie ruszy ? To jakim cudem mi działają napisz mi? Może nie działają super płynnie ale np. w bf3 multi osiągam 20-40 fps max

Może inaczej. Uzyskujesz stałe 60FPS + w jakiejkolwiek z tych gier ? 

Opublikowano

Grałeś w crysis 3 który wymaga directa 11 na tym czymś? oO

btw. niezłe gry 'wygrałeś'

Czytaj uważnie. Napisałem że nie grałem W crysis 3 a tam jest podane ze grałem w Crysis 2.

Wygrywasz order uśmiechu : P

Może inaczej. Uzyskujesz stałe 60FPS + w jakiejkolwiek z tych gier ? 

Nie ;) Jedynie mw1,shogo,wolfenstein,quake 3 i Hot Pursuit ;) Reszta 20-40 fps :) Dla mnie takie 20-40 fps to mega płynnie nie odczuwam aby się ścinało

Opublikowano

Czytaj uważnie. Napisałem że nie grałem W crysis 3 a tam jest podane ze grałem w Crysis 2.

Czyta uważnie. Z twego postu wynika, że grałeś: "crysis 3 próbowałem ale tam mam z 3-10 fps"

Bez urazy kolego, ale jeśli 20-40FPS nazywasz mega płynnością, to masz coś nie tak z oczami lub odczytem ilości klatek. 40FPS jest ledwo płynne, 20 w ogóle niegrywalne.

W pierwsze Dead Space grał?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Grałem w Dead Space 3 na wysokich ale tam już lekki ścinki były. Crysis 3 odpaliłem ale to było tak że no musiałem 4 sekundy czekac aż się poruszy i znowu czekać 4 sekundy i tak ciągle czyli raczej 0 fps sam nie wiem.

Opublikowano

Napisałem: PIERWSZE Dead Space. Ta gra nie ogranicza się do jednej części, na co wskazuje... "3" po nazwie?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Grałem w Dead Space 3 na wysokich ale tam już lekki ścinki były. Crysis 3 odpaliłem ale to było tak że no musiałem 4 sekundy czekac aż się poruszy i znowu czekać 4 sekundy i tak ciągle czyli raczej 0 fps sam nie wiem.

Masz gorszy humor od Strasburgera :F

Crysis 3 na DirectX10. BRAWO !

Opublikowano

Masz gorszy humor od Strasburgera :F

Crysis 3 na DirectX10. BRAWO !

Da się odpalić na dx 10 zobacz w gogle ;) Niestety bardzo mało fps. ja miałem jak pisałem 3-10 max nie więcej. Dead Space 1 grałem na komórce a nie na komputerze ;), Dead space 2 grałem bardzo fajne było.

Jak nazywała się ta gra podobna do titanfall'a tylko że ciągle się mechami chodziło i wypełniało misje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...