Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mięśnie nóg

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi, chciałbym się tylko zapytać czy robiąc ogolną rzeźbę (szczególnie brzuch) to nogi również przybierają? Nie chciałbym mieć grubych nóg, chyba że to normalne i nogi robią się bardziej umięśnione, a nie chciałbym mieć takich mega nóg. Jakieś rady? Dzięki.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

jak wbijesz diamonda, to krul mokkate ześle pioruny z lasu, poczujesz ból i będziesz jak armstrong

1377337197-U369478.png

Opublikowano

Hi, chciałbym się tylko zapytać czy robiąc ogolną rzeźbę (szczególnie brzuch) to nogi również przybierają? Nie chciałbym mieć grubych nóg, chyba że to normalne i nogi robią się bardziej umięśnione, a nie chciałbym mieć takich mega nóg. Jakieś rady? Dzięki.

Śmiesznie wyglądają osoby które mają brzuch, klate, jakiś tam biceps a nóżki jak u jakiegoś chłopczyka. Nogi to też ważna partia.

Polecam Tobie fora

sfd.pl

kfd.pl

Tam otrzymasz wieksza pomoc od uzytkownikow.

Opublikowano

Śmiesznie wyglądają osoby które mają brzuch, klate, jakiś tam biceps a nóżki jak u jakiegoś chłopczyka. Nogi to też ważna partia.

Polecam Tobie fora

sfd.pl

kfd.pl

Tam otrzymasz wieksza pomoc od uzytkownikow.

SFD znam, bo miałem zamiar coś niedługo z tamtąd zamówić, tylko problem w tym że nie chciałbym się ogólnie przerzucić na szerokie spodnie. Zawsze wolałem mieć bardziej obcisłe, a nie szersze, no ale chyba inaczej się nie da.  ^_^ 

Opublikowano

Nie da się. To tak, jak byś się zapytał, czy wygrywając rankeda w LOL'u, możesz zrobić boja w Metinie. Poświęć chociaż pół godziny tygodniowo na ćwiczenia nóg na siłowni, zacznij chodzić po schodach, biegać...

17052109001382846035.png

Opublikowano

P.S. Sam brzuch chcesz mieć? Jak to będzie wyglądać? Nogi patyki, klata płaska, łapy chude i kaloryfer?

ac26d46f6781ef67262caa83e62124d9.jpg

Ala cameron.

Nie da się. To tak, jak byś się zapytał, czy wygrywając rankeda w LOL'u, możesz zrobić boja w Metinie. Poświęć chociaż pół godziny tygodniowo na ćwiczenia nóg na siłowni, zacznij chodzić po schodach, biegać...

Chodzę na fitness, poświęcam czas na to..

Opublikowano

SFD znam, bo miałem zamiar coś niedługo z tamtąd zamówić, tylko problem w tym że nie chciałbym się ogólnie przerzucić na szerokie spodnie. Zawsze wolałem mieć bardziej obcisłe, a nie szersze, no ale chyba inaczej się nie da.  ^_^ 

Przesadzasz, po prostu troszkę większy bedziesz i tyle. Na max 2 rozmiary się przerzucisz, tragedii nie bedzie, uwierz mi.

5626_794652877218875_483839681_n.jpg

Łap przykład, popatrz na tego po lewej, katastrofa (spokojnie, później zaczął ćwiczyć nogi i troszkę lepiej to wyglada)

Pytam się czy automatycznie DUŻO nogi przybierają.

Automatycznie dużo nie przybiorą, bedzie to zauwazalne dla Ciebie w jakimś stopniu i być może sie przyzwyczaisz

Opublikowano

To, po co ten temat?

Przeczytaj, a potem się pytaj. Pytam się czy automatycznie DUŻO nogi przybierają.

Opublikowano

Przeczytaj, a potem się pytaj. Pytam się czy automatycznie DUŻO nogi przybierają.

Jeżeli je ćwiczysz (treningi siłowe, a nie areobowe) to będą rosnąć, a to o ile, to zależy, czy wybierzesz trening na masę, rzeżbę, czy wytrzymałość? (jest różnica)

17052109001382846035.png

Opublikowano

Ja robię a6w na brzuch i powiem Ci jak lekko zmienisz plan, to nogi również dużo pracują i się wyrabiają, widać efekty ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja robię a6w na brzuch i powiem Ci jak lekko zmienisz plan, to nogi również dużo pracują i się wyrabiają, widać efekty ;)

Widzisz u siebie efekty po a6w, i robisz regularnie?

jak wbijesz diamonda, to krul mokkate ześle pioruny z lasu, poczujesz ból i będziesz jak armstrong

PS. Mam diamond.

Opublikowano

Widzisz u siebie efekty po a6w, i robisz regularnie?

Pewnie, że tak. Jestem przy 13 dniu, regularnie robię, miałem jedynie 2 przerwy (2 dni)

Efekty na brzuchu widać, nie spodziewałem się na takich, nogi też mam mocniejsze bo pracują.

Staram się z tych ćwiczeń wycisnąć jak najwięcej na wszystko!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeżeli je ćwiczysz (treningi siłowe, a nie areobowe) to będą rosnąć, a to o ile, to zależy, czy wybierzesz trening na masę, rzeżbę, czy wytrzymałość? (jest różnica)

Rzeźbę, bardziej mnie obchodzi brzuch niż nogi. Nogi wolałbym mieć bardziej szczupłe niż gigantyczne. xD

Opublikowano

Rzeźbę, bardziej mnie obchodzi brzuch niż nogi. Nogi wolałbym mieć bardziej szczupłe niż gigantyczne. xD

To ich nie ćwicz. Ćwiczenia aerobowe wystarczą.

17052109001382846035.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...