Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem CS:GO

nox3345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z CS:GO, mianowicie, podczas uruchamiania gry, wyskakuje błąd "Rozłączono, ponieważ niektóre pliki gry nie posiadają podpisu cyfrowego lub ten podpis jest błędny. Nie pozwala to na połączenie z serwerem zabezpieczonym przez VAC." . Następnie, gdy próbuję dołączyć do serwera, wywala mnie do menu i znów pokazuje się ten błąd. Wie ktoś może co z tym zrobić? Usuwanie rzeczy z folderu steam, oraz restarty komputera nie pomogły. Nie jestem zbyt chętny na reinstalla :< 

Dzięki

the_miz_signature_by_d4m_d3signz-d3fmxee

Opublikowano

Biblioteka -> gry -> ppm na cs:go -> właściwości -> pliki lokalne -> spójność plików.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Biblioteka -> gry -> ppm na cs:go -> właściwości -> pliki lokalne -> spójność plików.

Dzięki. Jeśli problem nie pojawi się przez najbliższy czas, napiszę o zamknięcie ;)

Opublikowano

Niestety, ale muszę odświeżyć, nawet reinstall nic nie daje :/ Po zainstalowaniu pograłem, wyszedłem z gry, po jakimś czasie wszedłem, i znów błąd.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dzień 20 czerwca, na zewnątrz jest 19 stopni, piekna pogoda, wszystko w życiu się układa, a problem nadal trzyma. Za każdym razem gdy chce pograć z kuplami w GO wyskakuje mi błąd o którym mowa w temacie. Błąd ponawia się tylko wtedy gdy wyłączę kompa, a nie grę, próbuje ominąć błąd bez reinstalla, dlatego teraz kombinuje, i gdy uda mi sie coś wskórać rzucę rozwiązanie. Dodam jeszcze na koniec, że błąd każdorazowo i jednorazowo -.- rozwiązuję przez weryfikacje plikow gry a pozniej przez automatyczne pobranie i instalacje potrzebnych plikow ze steama tj. podobnie jak update

Opublikowano

Odinstaluj CS:GO, usuń wszystko co zostało w tamtym folderze i zainstaluj na nowo.

Zrobione, tyle że teraz po reinstallu zagralem, a po wylaczeniu i ponownym wlaczzeniu cs`a blad znowu sie pojawił tym razem nie daje sie rozwiazac za pomoca weryfikacji, ani zadnych z powyzszych metod ;/

up

Napisałem do steam support, gdzie dalej szukam pomocy, tu jest więcej o mojej walce z problemem https://support.steampowered.com/view.php?ticketref=4417-UABN-4256 jakbyście na jeszcze jakis sposob rozwiazania wpadli to proszę o niego, z góry dziekuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...