Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg do 1500 golda?

yakuza999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, powróciłem do WoTa po roku przerwy i trafiłem sb na event że przy założeniu nowego konta dostane 7 dni premki i 1k golda, do tego porobiłem inne duperele i tak uzbierałem 1500 złota :) teraz pytanie jaki czołg premium by sb za to sprawić? jako że nie grałem żadnym z nich zwaracam się o pomoc do Was :) zainteresował mnie szczególnie japoński czołg chi-nu-kai, ale niemam żadnego pojęcia o nim jak i o reszcie... 

yyakuza.jpg

Opublikowano

Najlepsze jest T14, ale jak się potrafi grać (a trzeba umieć, oj trzeba)...
Churchill III będzie najlepszym wyborem. Niezły pancerz, dobre działo, ograniczony MatchMaking.

Opublikowano

Najlepsze jest T14, ale jak się potrafi grać (a trzeba umieć, oj trzeba)...

Churchill III będzie najlepszym wyborem. Niezły pancerz, dobre działo, ograniczony MatchMaking.

Ale wolny za to, zanim dojedzie gdzieś to albo baze scapują, albo rozwalą all i nie będzie dmg. T-25 ma mobilność, ale wybór pozostawiam autorowi. Mobilność czy pancerz. Zawsze możesz zagrać na teście i samemu wybrać.

Opublikowano

A te ograniczenia w MatchMating na czym polegają? zastanawiam się nad tym t-25 bo fakt lubie mobilne pojazdy jednak zastanawiam się nad zarobkami i dmg jakie zrobie, z tego co wiem to t-25 potrafi rzucic na wyzsze tiery gdzie ma male szanse

yyakuza.jpg

Opublikowano

ograniczony, że wywala go na max 6t, a T-25 na 7t. Zagraj tymi tankami na teście i wybierz to co Ci bardziej leży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...