Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElfBot na Dragon Ball Creative

kebabiszon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej cześć i czołem wszystkim użytkownikom mpcforum!

Potrzebuję waszej pomocy!

Gram na Dragon Ball Creative OTS, no i jak to prawie każdy, w końcu przyszedł czas na to, aby trochę pobocić :D

Przechodząc do sedna. Ostatnio skorzystałem z poradnika, który zamieszczony jest na tym forum ( KLIK ), aby uruchomić słynnego ElfBot'a pod clienta DBC. Udało mi się to, prawda. Wszystko działa ładnie pięknie. Jedyna rzecz, która jest w tym wszystkim zła, be, fuj i w ogóle, to to, że straciłem dziś cały dzień na ściąganiu scrackowanych ElfBot'ów (wersja 4.5.4, pod tibię 8.54, ponieważ właśnie na tej wersji jest klient DBC), crackowaniu go w różne sposoby i inne. Niestety, za każdym razem jak przez program Process Hacker injectuję DLL, wersja jest testowa, przez 3 dni, przez co po jakimś czasie bot wyłącza mi tibię, czyli co (nie wiem ile to czasu, pewnie jakaś godzinka) muszę resetować tibię, aby tak się nie stało, żebym nie padł. Jest to dla mnie mega uciążliwe, ponieważ chciałbym sobie pobocić dajmy na to nockę, ale nie mogę, bo w końcu mi się wyłączy i padnę.

Dlatego o co właściwie proszę?

O wyjaśnienie, jak to zrobić żeby działało.

Jest to wada ElfBot'ów którę ściągałem? Były one niepoprawnie scrackowane?

Jeśli tak, proszę o ElfBot'a który jest poprawnie scrackowany, tak żeby mi wszystko chodziło gładziutko jak pupcia noworodka.

Nie jest to wada tych ElfBot'ów? To ja robię coś źle?

Jeśli tak, proszę o wyjaśnienie, jak?

Z góry dziękuję za pomoc, tak samo jak za chęci. Nie wiem jak, ale na pewno postaram odwdzięczyć się ludziom którzy zdecydują się mi pomóc.

Strzałka! ^_^

Opublikowano

1. sciagnij trial reset portable

2. sciagnij czysty client tibi 8.54

3. sciagnij crack evolution pod 8.54

4. zresetuj wszystko w tral resecie

5. odpal czysty client 8.54 przez cracka

6. odpal bota przez cracka

7. od teraz masz scrackowanego bota, mozesz normalnie odpalac przez process hackera

Wszystko potrzebne znajdziesz tutaj (bez trial restarta)

http://www.mpcforum.pl/topic/131744-spis-botow-tutoriale-sprawdz-zanim-napiszesz-temat-lub-posta/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...