Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można kupić

niecorek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie kupowałem na ich stronie, ale zobaczyłem że można u nich kupić minecrafta za 30 zł a to trochę podejrzane.

Jak kupisz to napisz

Opublikowano

Nie ufam takim stroną, najlepiej nie ryzykować i kupić przez Allegro.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

CS:GO za 30zł smem to raczej kit a nie prawda. Zawsze możesz dogadać się ze sprzedawcą z allegro , że chcesz zapłacić przez Paypal lub Paysafecard ( polecam tą formę płatności) a jeżeli nie masz takiej opcji to poprostu weź numer konta i zrób przelew na poczcie/ w banku .

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Zawsze możesz spróbować, bo jest to generator kluczy pewnie, przeczytaj od nich regulamin i tak dalej, ale na twoim miejscu, radziłbym CI kupić od wiarygodnych sprzedawców patrz allegro.pl tablica.pl i inne pierdoły.

Nie ryzykuj stracenia 30 zł .

k4L2ZMS.png

Opublikowano

5.3 Klient powinien mieć świadomość, że sprzedawane klucze mają charakter kolekcjonerski, a ich aktualizacja na platformie Steam, orgin,mojang lub w lolu jest niemożliwa. Uwaga ! – Kod nie może być wykorzystywany do aktywacji gry, jedynie do celów kolekcjonerskich.

Nie kupuj.

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...