Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który z nich mnie okłamał ? -.-

ppkkp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, moje pytanie polega na tym iż jadąc z moim złomem do informatyka dowiedziałem się, iż moge wymienić karte graficzna na lepszą ( z chłodzeniem i wgl super wypas,a obecne mam zintegrowaną) nie wymieniłem, poźniej odwiozłem go do innego informatyka dowiedziałem się iż jesli włożyłoby się do tego kompa lepsza grafę to popali tam całe (przepraszam za wyrażenie) "bebechy" Chciałbym zapytać bardziej zaawansowanych czy to prawda, i który z nich kłamał lub mówił prawdę?Poniżej screen ze specyfikacjami.
Screen: 

http://prntscr.com/357wjr

(3 GB ramu) 
Jeśli czegoś brakuje, to piszcie.

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

A jak sie to sprawdza ? xD bo ja w tych tematach zielony jestem :I

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Ehh a możecie coś stwierdzić bez info o zasilaczu ? troszke roboty mam zeby to pudło wyciagnąnć a co dopiero rozkręcać :X

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Można stwierdzić, że jeżeli zasilacz jest z czarnej listy to ten co powiedział, że sie wszystko popali sie zna i ma racje

a ten pierwszy to pewnie by tam cokolwiek wepchał i byś musiał później do niego przyjechać znowu coś naprawić ale to jeżeli zasilacz jest zły

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Czyli jak by był w miare normalny zasilacz to, jakaś normalna grafa by zadziałała? :P

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Ehh jutro, teraz lekkie zamieszanie bo krewny w szpitalu, no to jeżeli byłby NORMALNY zasilacz to działałą by jakas lepsza grafa ? xD

@EDIT: Sorry zapomniałem o tym, że on chciał mi dorzucić do tej grafy zasilacz własnie teraz sobie przypomniałem :P

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Yhm, czyli jak by zmieniałbym grafę to zmienić też zasilacz? Jaki zasilacz byś proponował ? xD

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Dobra do zamknięcia, kupie sobie jakiegoś lapka :)

qCsDG8m.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...