Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co warto kupić postać metin 2 pl

Duchowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w metina grałem 2 lata temu sprzedałem konta zostawiłem sobie 1 woja body 61 lvl 3 skille g aura wir berek. Planuje teraz dokupić sobie postać jak główną pod pvp i drop na grocie dt itepe. Pytanie brzmi co wziąć wp/mental czy jakąś inną co aktualnie kosi bo się nie znam. woja body zostawie jako dropka na metki las itepe co polecacie? dużo się zmieniło ostatnio i nie ogarniam

Opublikowano

Jeśli chcesz zarobić pod zarobek to weź wp ponieważ on ma strach także w dt na metinie będzie taki zarobek że głowa mała:p.

Opublikowano

Czy będzie duża różnica w dropie między 77 a 75 lvl ?

Jeśli chodzi o drop to myślę że różnica będzie jakaś ale minimalna . Polecam kupić 75 lvl wyexpić te 2 lvle to nie problem. :)

Opublikowano

Jako tako nie będzie, ale jeśli chcesz drop na wszelkiego rodzaju eventy to ten lvl odpada. Przedmioty eventowe lecą max 5lv od metka czyli na metkach mordu sobie nie podropisz.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Po swoich doświadczeniach mogę powiedzieć, że drop nie będzie 50% gorszy, ale odczujesz słabszy lot przedmiotów.

Dużo lepszym wyjściem jest postać 75, spróbuj poczekać, może jakąś znajdziesz.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Witam zakupiłem sure za 50 zł 75 skille czarowane P zbroja P strach G 1  i rozpro m 6 reszta w wir, eq skompletuje (btw. nie jestem "pojebany" tylko kupując konto za 50 zł grając przez wakacje jestem wstanie na tym koncie zarobić ;) ) Jak oceniacie mój zakup do tego mam dropka woja 61 lvl 3 skille g body expić go do 65 czy zostawić ?

Opublikowano

Witam zakupiłem sure za 50 zł 75 skille czarowane P zbroja P strach G 1  i rozpro m 6 reszta w wir, eq skompletuje (btw. nie jestem "pojebany" tylko kupując konto za 50 zł grając przez wakacje jestem wstanie na tym koncie zarobić ;) ) Jak oceniacie mój zakup do tego mam dropka woja 61 lvl 3 skille g body expić go do 65 czy zostawić ?

Tu ma Pan racje , bo jak widzę niektóre posty typu "jak można wydać na grę 70 zł" to mnie krew zalewa. Czy naprawdę wolałbyś wbijać biologa przez rok ?  i skille przez 2 lata ?. Czy 50/70 zł to tak naprawdę dużo?  Postaci zazdroszczę , ja kupiłem trochę gorszą ze skillami G1-G6 za 40 zł . Życzę miłej gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...