Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim. Poznalem super dziewczyne (modelka)  jest bardzo piękna oraz miło mi się z nia rozmawia... Z racji tego że jest  bardzo piękna ( miała wielu chłopaków którzy okazali się złym wyborem) mam obawy że ona pozna kogoś innego.. Co mam zrobić  lub zapytać się  czy jestem dla niej ważny  i czy widzi  mnie w związku ? Druga sprawa... Nie za szybko mi odpisuje sms... Trwa to 3-4 h , mówi że nie zawsze  ma przy sobie telefon.. :)  Co o tym myslicie ?  Mówi do mnie słodziaku itp... Co mam się zapytać lub co zrobić ,czy widzi mnie w zwiazku z nią ? . Prosze nie pisać zeby spotykać  z nia dalej i  zobaczysz co wyjdzie bo nie chce się angażować   bardziej i potem  cierpieć .. Spotkałem się z nia 2 razy

Opublikowano

Będzie chciała Ciebie zostawić to i tak zostawi. Jednego dnia powie Ci, że jesteś dla niej ważny itd, a drugiego się na Ciebie wyjebie tak więc decyzję musisz sam podjąć. Czy jesteś gotów na ewentualne 'wypierdalaj'?

Opublikowano
 Co mam się zapytać lub co zrobić ,czy widzi mnie w zwiazku z nią ? .

Cały czas się dziwię jak można pisać dwa znaki interpunkcyjne od razu po sobie.

Co do tematu to zapytaj prosto z mostu.

Opublikowano

Trudno mi ocenić osobę, której nie znam. Możesz ją zapytać, ale raczej powie to co byś chciał. Możliwe, że tą znajomość traktuje tylko jako "zabawę". 

Opublikowano

Nie pytaj się o związek bo jeszcze za wcześnie :D Zaproś ją na kawę, np. do starbucks'a, dziewczyny to lubią. Po kawie możecie się gdzieś przejść, porozmawiać szczerze.. Jak będziesz widział po paru dniach, że się uśmiecha i czuje się przy Tobie dobrze to zapytaj się, czy nie interesuje jej coś więcej ;)

Jeśli chodzi o SMSy to nie odpisuj jej tak samo na wszystko od razu, jak Ty czekasz to też niech sobie poczeka. Nie bądź na zawołanie, niech ona też się postara :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Najlepiej zapytaj po prostu.

Ja jakbym z kimś pisał i ta osoba odpisywałaby mi co 3-4h to odechciałoby mi się pisać.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie pytaj się o związek bo jeszcze za wcześnie :D Zaproś ją na kawę, np. do starbucks'a, dziewczyny to lubią. Po kawie możecie się gdzieś przejść, porozmawiać szczerze.. Jak będziesz widział po paru dniach, że się uśmiecha i czuje się przy Tobie dobrze to zapytaj się, czy nie interesuje jej coś więcej ;)

Jeśli chodzi o SMSy to nie odpisuj jej tak samo na wszystko od razu, jak Ty czekasz to też niech sobie poczeka. Nie bądź na zawołanie, niech ona też się postara :)

np. do Starbucks`a, tylko takie to lubią, którym pizda błyszczy na widok kasy, nie mówię tutaj o tym, że kawa droga czy coś, tylko sam lokal jest uważany za hipsterski lub bardziej #swag, choć ja tak nie uważam.

ja ci polecam nie angażować się póki co, czekaj na rozwój sytuacji.

Opublikowano

Będzie chciała Ciebie zostawić to i tak zostawi. Jednego dnia powie Ci, że jesteś dla niej ważny itd, a drugiego się na Ciebie wyjebie tak więc decyzję musisz sam podjąć. Czy jesteś gotów na ewentualne 'wypierdalaj'?

To. Musisz być gotowy na to ewentualne 'wypierdalaj' w trochę milej ubranych słowach.

Kurwa, a co to Starbucks jest wyznacznikiem swagu, czy co? A jak ją zaprosi do innej kawiarni, to co, już z nim się po kawie nie przejdzie, tak? Poza tym, udawanie niedostępnego przez SMS-y to najgorsza głupota i nie wiem dlaczego mu to radzisz.

Opublikowano

Zacznij częściej się z nią spotykać, umów się z nią przez te sms'y na jakieś kino czy coś, ponieważ denne pisanie bez wiekszej idei w Twoim przypadku nie pomoże.

Opublikowano

nie o to chodzi :) Piszemy spotykamy się... ale jej takie pisanie mnie martwi.. rozumiesz ?

Spotkałeś ją dwa razy. Więcej razy spotkałem papieża Franciszka, a nie myślę o związku.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Spotkałeś ją dwa razy. Więcej razy spotkałem papieża Franciszka, a nie myślę o związku.

jakie porównanie. Jak można porównać Papieża do dziewczyny i do związku hahahahahahhaha?

Opublikowano

jakie porównanie. Jak można porównać Papieża do dziewczyny i do związku hahahahahahhaha?

Może to ironia którą mieli ogarnąć inteligentni ludzie?

Opublikowano

życiówka ;|

Olej ją, skoro modelka to pewnie ma 5 na boku i ty jestes jednym z nich.

Opublikowano

dzieki za   podpowiedzi... Czyli mam jej też nie odpisywać na sms  tak odrazu ?

Odpisuj normalnie jak robisz to zazwyczaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...