Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW GRA ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;)

Ogólnie chciałem się spytać coś o tej grze jestem zielony jak coś tak więc :

1.Czy ta gra jest darmowa ???

2.Opłaca się w nią grać ???
3.Max lvl w ile się wbije ???

4.Trudna do ogarnięcia ???

5.Dużo polaków / jest język polski do wyboru ???

6.Najlepsza klasa ???

7.Global czy może priv ???

8.Jakieś bossy no nie wiem coś co odróżnia ją od innych gier tego typu ???

To tyle :D

Opublikowano

1: Global jest płatny, ale masz trial który daje ci możliwość gry do 20stego poziomu. Co staje się nudne po pewnym czasie.

2: To zależy według mnie. Bo jeśli jesteś fanem serii która zaczęła się od RTS'sów to tak.

3: Na globie obecnie 90 poziom, ale od jesieni 100 z względu na nadchodzące Warlords Of Draenor.

4: To zależy co chcesz robić. Jak grać PvE to wymaga nieco ogaru. Jak PvP to nie ma takiej klasy która jest overpower przynajmniej na globie.

5: Nie ma języka polskiego do wyboru, ale polaków sporo jest. Legowisko polaków jest na Burning Legion i ewentualnie Ravenholdt.

6: Tak jak wcześniej powiedziałem. Nie ma najlepszej klasy. Sam musisz wybrać czy chcesz jako healer, DPS czy tank grać.

7: Global, bo privy są pobugowane często i fajniejsze rzeczy nie działają często.

8: Są instancje PvE i raidy PvE gdzie masz encountery z bossami a w nagrodę otrzymujesz reputacje bo to zależne od raidu czy insty. Oraz itemy. Do tego masz też world bossy. Obecnie z world bossów są. Sha Of Anger, Galleon, Nalak, Oondasta, August Celestials oraz Ordos. W przypadku Ordosa, musisz mieć legendary back który zdobędziesz podczas chain questa od Wrathiona w Pandarii.

Opublikowano

1. Jest Płatna

2. To zależy

3. 90/100

4. Grać w pvp lub coś innego

5. Polskiego języka nie ma ale jest english

6. Najlepszej klasy nie ma sam wybierasz

7. Pobugowane są

8. Są instalecje PvE (itd) 

Dziękuje :)

Opublikowano
1.Czy ta gra jest darmowa ??? NIe, za grę trzeba placic okolo 80 zł na 2 msc + kupno dodatków 

2.Opłaca się w nią grać ??? - Tak !

3.Max lvl w ile się wbije ??? - Jeżeli chcesz poznać grę to w miesiąc, a stary wyjadać wbije w ponad tydzień

4.Trudna do ogarnięcia ??? - Myślę, że nie

5.Dużo polaków / jest język polski do wyboru ??? - Nie ma jeżyka polskiego, ale gra dośc sporo polaków

6.Najlepsza klasa ??? - Nie ma najlepszej klasy. To wszystko zależy od Ciebie

7.Global czy może priv ??? Dla początkujących polecam globalne serwery byś się nie zraził do gry przez bugi które są na globalnych serwerach :)

simply.4557.gif

Opublikowano

1.Czy ta gra jest darmowa ??? NIe, za grę trzeba placic okolo 80 zł na 2 msc + kupno dodatków 
2.Opłaca się w nią grać ??? - Tak !
3.Max lvl w ile się wbije ??? - Jeżeli chcesz poznać grę to w miesiąc, a stary wyjadać wbije w ponad tydzień
4.Trudna do ogarnięcia ??? - Myślę, że nie
5.Dużo polaków / jest język polski do wyboru ??? - Nie ma jeżyka polskiego, ale gra dośc sporo polaków
6.Najlepsza klasa ??? - Nie ma najlepszej klasy. To wszystko zależy od Ciebie
7.Global czy może priv ??? Dla początkujących polecam globalne serwery byś się nie zraził do gry przez bugi które są na globalnych serwerach :)

Bugi na globalnych serwerach ? Pierwsze słysze...

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Teoretycznie jest to możliwe, a co?

Przeczytaj sobie sam to co typ napisał, bo sam sobie zaprzeczył. 

polecam globalne serwery byś się nie zraził do gry przez bugi które są na globalnych serwerach

Sens? Nope

@topic - przed wyborem postaci zastanów się co chcesz robić: leczyć innych/tankować potwory/czy zadawać obrażenia, potem poczytaj jakie klasy mogą być kim.

Healer♥♥♥♥♥

Opublikowano

Bugi na globalnych serwerach ? Pierwsze słysze...

chodziło mi o to, że polecam tylko globalne serwery by nie zraził się na privach ;) Źle to ująłem ;D

simply.4557.gif

Opublikowano

Siema ;)

Ogólnie chciałem się spytać coś o tej grze jestem zielony jak coś tak więc :

1.Czy ta gra jest darmowa ???

2.Opłaca się w nią grać ???

3.Max lvl w ile się wbije ???

4.Trudna do ogarnięcia ???

5.Dużo polaków / jest język polski do wyboru ???

6.Najlepsza klasa ???

7.Global czy może priv ???

8.Jakieś bossy no nie wiem coś co odróżnia ją od innych gier tego typu ???

To tyle :D

1. Oczywiście gra jest płatna ale można zagrać na privach. Najlepszy polski priv to Atlantiss oraz Sunwell.

2. Tak opłaca. Naprawde, zabawa zaczyna się na maxymalnym levelu gry.

3. Jeżeli jesteś nowy to tak ~3tygodnie MAX, a jeśli lubisz siedzieć przed kompem i szybko ogarniasz, to ~1tydzień.

4.Nie, nie jest wcale trudne do ogarniania, doswiadczenie zdobywasz podczas expienia.

5.Tak jak mówiłem, zależy czy grasz na globalu czy Privie. Nie ma jezyka polskiego.

6.To tylko od ciebie zależy. Masz tak jakby 3 główne specjalizacje pod które ubierasz postać. Tank, Heal,DPS. Oczywiście nie każda klasa moze być healem czy tam tankiem.

7. Ogólnie jak bym miał wybierać to global, ale ze szkoda kasy, to gram na privach.

8. Ciężko powiedzieć. Gra jest dość rozbudowana, jest wiele instancji, Raidów, które wymagają zgrania oraz czasu. TO jest tak jakby najwiekszy atut gry.