Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loadlocaleerror(Locale/kr/locale_Game.txt)

eros1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ello mam problem z chinolem gdy wklejam MC.TXT do chińskiego metina to wyskakuje mi błąd loadlocaleerror(locale/kr/locale_game.txt)

Niemam bladego pojęcia o co chodzi. Próbowałem wielu opcji np sciągłem z innej strony klienta ale nadal to samo.

Widziałem parę podobnych tematów ale żaden nie dał mi odpowiedzi.

BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA SZYBKĄ ODP DAM 5

Opublikowano

ello mam problem z chinolem gdy wklejam MC.TXT do chińskiego metina to wyskakuje mi błąd loadlocaleerror(locale/kr/locale_game.txt)

Niemam bladego pojęcia o co chodzi. Próbowałem wielu opcji np sciągłem z innej strony klienta ale nadal to samo.

Widziałem parę podobnych tematów ale żaden nie dał mi odpowiedzi.

BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA SZYBKĄ ODP DAM 5

Możliwe, że ten MC jest pod metka PL, wklej do PL'a i zobacz czy działa ;)

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Tak jakby działa.

Chodzi o to że gdy wchodzę do Atlantydy to nie widzę mobów tych z 2 poziomu a na chińskim kliencie widać te moby. Jak byś wiedział jak zrobić tak żeby metin pl był taki jak chiński że widać te moby byłbym bardzo wdzięczny.

Z góry THX

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ehh.... ludzie ogarnijcie sie

prwyatne serwery zostaly tak zainicjowane aby administrator serwera zarabial !!!

wiec na pewno stworzyl strone internetowa z linkami do "rejestracji" , "item shop" ,"forum" i "DOWNLOAD" !!!

wiec skoro chce zarobic musial pomyslec jak : a wiec

1. kazdy gracz moze sciagnac chinski lanchuer.

2. ale na nim bedzie gral do pewnego momentu gdy exp nie bedzie lecial na potworach i trzeba bedzie isc do atlantydy !!!

3. dlatego stworzyl tez plik z pelna INSTALACJA do FULLMETIN2(prywatny serwer) zeby zarobic na tym kase

4. wiec jezeli chcesz zeby ci atlantyda chodzila (zebys widzial moby) to koniecznie musisz sciagnac ze strony z twojego prywatnego serwera

na ktorym grasz METIN2FULL.rar lub cos podobnego wazy to okolo 450-500 MB

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pomoglam :) daj + ^^ pozdro ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A jezeli by mi ktos mogl pomoc to prosze o pomoc bo niewiem co zrobic z tym przedstawiam wam zdjecia z metina na CsYT2, mam jakis blad i niewiem co z tym zrobic

1.instalacja od nowa i resety nic nie daja

2.sciagniecie od nowa tez nic nie dalo

HELP

1. http://tinypic.pl/1t1rjueuwxj8

2. http://tinypic.pl/3ld2l0mfaxmk

3. http://tinypic.pl/05mfpcdw63ku

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pomoglam daj + ^^ pozdro ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...