Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początki

Beryll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dopiero zaczynam z Grafiką, mało potrafie, jedyne co umiem to robić ładne napisy, ale trzeba teraz pójść poziom wyżej :) chce zacząć pracę na prezentacjach do Metin2. Lub znaczkach GM.

Np:

Jak zrobić wookół napisu GM taki efekt ??

flbme0.png

Lub taką ramkę :

itwb.png
YKRjm3d.png

Więc, szukam osoby do której zawsze będę mógł napisać w razie problemów :) oraz jakiegoś poradnika, lub dobre wytłumaczenie mi jak zrobic podobne prace pokazane wyżej :)

daje lajki i 5 w profilu :)

Opublikowano

Nie o to mi chodzi. :(

W takim razie dokładniej :ninja:

Poprosiłeś o coś podobnego do tego:

flbme0.png

A ja pokazałem Ci jak zrobić takie coś bardzo podobne do tego wyżej, tylko kolor inny :P

1389460373-U592769.png

A "taki efekt wookół napisu GM" jest poprzez nałożenie stylu na brush, czyli tak jak w poradniku który podałem wyżej. Tylko po prostu tutaj jest nałożony inny styl :rolleyes:

3t6EGVz.png

Opublikowano

W takim razie dokładniej :ninja:

Poprosiłeś o coś podobnego do tego:

flbme0.png

A ja pokazałem Ci jak zrobić takie coś bardzo podobne do tego wyżej, tylko kolor inny :P

1389460373-U592769.png

A "taki efekt wookół napisu GM" jest poprzez nałożenie stylu na brush, czyli tak jak w poradniku który podałem wyżej. Tylko po prostu tutaj jest nałożony inny styl :rolleyes:

Ok spoko, pomogłeś :) a z tą ramką to jak jest ?? wytłumacz mi :> i jakąś strone masz do darmowych ,,brush" w stylu rpg ?? :>

Opublikowano

Z ramką jest podobnie. Albo brushe albo rysowana ręcznie + styl i ewentualnie jakieś świetliki lub kamyczki.

Brushów szukaj na deviantarcie lub po prostu w google coś typu "brushes photoshop" :P

Możesz też szukać jako "Tribal brushes"

Albo coś w takim stylu też kiedyś zrobiłem:

1386112098-U336505.png

Tutaj skrzydła to są po prostu takie czarne zwykłe. Nałożyłem na nie styl i wyszły takie czerwone fajne, postawiłem je pod prostokąt, ramka prostokąta to są łodygi róży i nałożony na nie styl. W środku jest jakiś pattern + szkiełko, na napisie też jest tylko styl. 

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...