Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót

~1964~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, gdzie najlepiej zacząć grę od zera ? Zależy mi na dużej ilości polaków, polskich klanach i na łatwym starcie(aukcje itd)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Co do dużej ilości Polaków to PL1. Natomiast co do łatwego startu w licytacjach to PL3. 

Chciałbym jeden server wybrać z wszystkimi w.w. kryteriami ;d

1377808813-U903831.png

Opublikowano

ja osobiscie polecam PL3 dlaczego ?? zaczolem grac 2tyg temu jezeli chodzi o ludnosc jest srednio wiekszosc pro-koksow ktorzy bocili zostali zbanowani przez co mamy tak niska range (: 

MMO jest bardzo zaludnione VRU nie jest gorzej jedyny problem jest z EIC poniewaz ludzi tam jest strasznie malo nie wiem czym spowodowane

szybko znajdziesz porzadny klan

handel na wgl srednie ceny 

oczywiscie irys/lf3/oslona podstawy sa drogie natomiast reszte mozna po 100k pozdrawiam

Opublikowano

ja osobiscie polecam PL3 dlaczego ?? zaczolem grac 2tyg temu jezeli chodzi o ludnosc jest srednio wiekszosc pro-koksow ktorzy bocili zostali zbanowani przez co mamy tak niska range (: 

MMO jest bardzo zaludnione VRU nie jest gorzej jedyny problem jest z EIC poniewaz ludzi tam jest strasznie malo nie wiem czym spowodowane

szybko znajdziesz porzadny klan

handel na wgl srednie ceny 

oczywiscie irys/lf3/oslona podstawy sa drogie natomiast reszte mozna po 100k pozdrawiam

Ta , graj na firmie gdzie będziesz wiecznie ubijany ...

Pl3 to same wybocone pseudokoxy więc nie wiem o czym tu mówić , co mu po starej full elicie jak jest na jedną salwę.

Opublikowano

pl2 bedzie jednak lepszym wyborem, jest wiele klanów które przyjmują graczy słąbszych i im pomagają, oczywiście nieliczy ze bedziesz 1 dzień i ci wypłacą 1mld czy cos w tym stylu, jeśli chodzi o ceny to irki od 50-70kk, bo2 20-40kk, lf3 30-40kk, może liczba graczy niejest ogromna ale da się grać

b6b78815.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...