Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zepsute hamachi ;(

MrCheddar

Pytanie

Opublikowano

Witam, ostatnio chciałem sobie pograć na serwerze kolegi na Terrarii. Nie dało się połączyć, więc popatrzyłem na jakiś post na MPC aby zreinstalować hamachi. Więc tak zrobiłem. Jednak po ukończeniu odinsatolwywania okazało się, że prawie wogóle nie odinstalowało programu. Gdy wyszukałem inne pliki i je usunąłęm, instalator mówił, że dalej znajduje pliki i czy chcę aktualizować (gdy daje Nie wyłącza się, a gdy Tak idzie dalej). Potem w pewnym momencie instalacji daje komunikat, że nie może zaktualizować, bo nie znajduje pliku 'hamachi-update' który jak się okazało jest plikiem który usuwa odinstalywator (czy jakoś tak), jest konieczny do ponownej instalacji, a u kolegów którym działa hamachi nie go mogę znaleść. Proszę o pomoc! :(

Mów mi milordzie.

.::POMOCY!::.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

start>uruchom wpisujesz regedit. przechodzisz do klucza HKEY_LOCAL_MACHINE\\Software\\logmein klikasz na niego i usuwasz za pomocą przycisku na klawiaturze "Delete" pobierz

www.bleepingcomputer.com/download/tfc/ 

, włącz i kliknij start. zainstaluj hamachi ponownie. jakby nie poszło spróbuj z trybu awaryjnego.

Opublikowano

Dalej nie działa :( ale po usunięciu tego folderu pisało zamaiast "Na komputerze wykryto LogmeIn Hamachi, wersja 2.2.0.130"(chyba tak to było) pisze to samo, ale zamiast numeru jest [PREVIOUSVERSION]

Mów mi milordzie.

.::POMOCY!::.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...