Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Mocna postać na początek do 1500

bartekszewcu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, zacząłem grać w lola i chciałbym kupić jakąś dobrą postać, która ma powera i jak złapie wroga to nie puści, ale jednocześnie nie pada jak mucha ;d Obecnie mam Kayle, Mastera i Garena. Szukam czegoś ciekawego do 1500 :) Czekam na porady.

Opublikowano

Teemo z Ranged za 1350

(teemo mocny w poznej jak i poczatkowej fazie gry, jest upierdliwy :P)
Jax z Melee za 1350
(jax silny w poznej fazie gry)

Garen/Master Yi z Melee za 450
Annie z Ranged za 450
(najlepsze na start za minimalna cene)

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Jax ma skill atakujacy ktory po pewnym czasie daje stuna. Nie patrz na to jak skille wygladaja. Jaxem na tym lvl bedziesz wszystko rozwalal

Opublikowano

Amumu!

Skoro chcesz wlecieć w typków, żeby tego nie przeżyli to zrobisz to dosłownie :)

Wlatujesz w enemy z Q, odpalasz R, gg :D. Na niskim poziomie fajnie się nim można bawić.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Jeśli chcesz postać która ma DMG i jest wytrzymała to polecam JAX lub UDYR.

Amumu nie klepie takiego dużego DMG niestety, chyba że złożysz go prawie pod full AP, ale wtedy nie ma również dużego armora ani MR.

Opublikowano

A ja Ci po Jaxie poleca kupić Nasusa. Zagrasz pierw nim kilka gier na boty żeby ogarnąć skille + nabijanie stacków na Q. 
Zrobisz go pod AD i na Q zdejmujesz każdego nie tanka. 

Opublikowano

Ja polecam Garena... Postac bardzo mocna na poczatku no i chyba jedna z najlatwiejszych postaci do opanowania :)

Opublikowano

Jax / 1350

Dosyć Mocne DMG Dobry Pod Topa I Pod Junglera Najlepsze JEst To Że Składa Go Się Pod Hybride Więc Przeciwny Team Musi Kupywać Armor Ap i Armor Ad xD

Teemo / 1350

Rozwali Postacie Adc Mocny Haras Z E Inaczej Toksyczna Strzała i Q Goscio Niezadaj Ci Hitów Przez 5 Sek Podajrze Jak Wcześniej Pisałem Że Rozwali All Adc Postać I Oczywiście Jego Kochane Ulti Grzybki Możesz Se Je Porozstawiać Nawet Jak Zgniesz To Możesz Zła Pać Killa Jest Na Mida , Topa , Bota :)

Trynda / 1350

Dmg Jest Bardzo Wysokie I Uczywiście Ulti Które Ratuje Dupe I Q Leczy Się  Gościo Ci Ucieka Wystarczy Użyć W I Juz Nie Ucieknie

Master Yi / 450

Postać Najłatwieszna Na Początek Każdego Rozwalisz Niema Co Onim Więcej Pisać

Ashe / 450

Postać Fajna Lecz Papierowa Ale Gdy Masz Dobrego Supporta To Będziesz Łapał Killa Za Killem Q-Spowolnienie W-Najlepszy Skil Na Ashe Moim Zdaniem E- Przydatne Gdy W Przeciwnym Teamie Masz Jungler Ujawnioa Ci Teran Gdzie Wycelujesz  Minus Tej Umiejętność Jest To Że Niezabiera Hp R-Dmg+Stun  :)

8050.png

Opublikowano

Cho'Gath

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...